Videóchat Google-módra

Videóchat szolgáltatással bővítette a Gmail lehetőségeit a Google, amelynek segítségével a felhasználók egy-egy szöveges csevelyről bármikor átválthatnak, vagy kezdeményezhetnek eleve csak-hang-alapú, vagy akár teljes élő videócsevelyt is.

Videóchat Google-módra

Videó-chat szolgáltatással bővítette a Gmail lehetőségeit a Google, amelynek segítségével a felhasználók bármikor kezdeményezhetnek az online partnerekkel videó beszélgetést.

Ahogy az az ilyen alkalmazásoknál lenni szokott, úgy természetesen itt is van lehetőség teljes képernyős üzemmódra és kép-a-képben megjelenítésre. Az egyetlen ideiglenes korlát, hogy Linux alatt az újdonság nem elérhető, de a Google azt igérte, hogy hamarosan azzá válik. Hardver-téren azonban nem lehet gond: ami webkamerát a rendszerünk felismer és kezel, az mind jó lesz.

Láthatólag tehát a Google kezdi beépíteni az élő videót is repertoárjába, bővítve az eddig leginkább csak előre rögzített felvételeken alapuló lehetőségeket. A YouTube-al kapcsolatban már korábban megszellőztették, hogy számíthatunk élő videotartalmakra, és a Gmailből kiindulva már nem kell sok, hogy azt is megvalósítsák.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward