Vezeték nélküli Sony fejhallgató Playstation 4-hez (is)

Az újdonság a Playstation 4 mellett Playstation 3-mal, PC-vel, mobil eszközökkel és Mac konfigurációkkal is kompatibilis lesz.

Vezeték nélküli Sony fejhallgató Playstation 4-hez (is)

A Sony Wireless Stereo Headset 2.0 névvel egy új vezeték nélküli fejhallgatót dob piacra az elkövetkező napokban, amely kifejezetten a Playstation 4-es játékkonzolhoz készült, de emellett a Playstation 3-mal, asztali- vagy mobil számítógéppel, Mac konfigurációval és okostelefonokkal, illetve táblákkal is lehet majd használni.

A vezeték nélküli újdonság egy különleges sztereó headset, ami 7.1 csatornás virtuális térhangzást kínál, de emellett beépített, zajszűrővel ellátott mikrofont is tartalmaz, így nem csak lenyűgöző hangzást biztosít, de játék közben arra is lehetőséget ad, hogy barátainkkal, illetve csapattagjainkkal beszélgessünk. A hajtogatható kivitel miatt könnyedén hordozható az újdonság, így utazás alkalmával, vagy lan partyra igyekezve egyaránt magunkkal cipelhetjük. A termék Playstation 4-es és Playstation 3-as játékkonzolokhoz, valamint asztali- és mobil számítógépekhez, illetve Mac konfigurációkhoz USB 2.0-s adapter segítségével kapcsolódik, amely rádiós vevőként funkcionál. Amennyiben Playstation Vitával vagy mobil eszközökkel szeretnénk használni, úgy a vezeték nélküli mód helyett a mellékelt audió kábelt kell segítségül hívni – utóbbi 3,5 milliméteres jack csatlakozót tartalmaz. Vezeték nélküli üzemmódban a beépített akkumulátorral nagyjából nyolcórányi üzemidő érhető el.

A Pulse sorozat helyére érkező Wireless Stereo Headset 2.0 mellé jár egy ingyenesen letölthető Headset Companion App, amely extra funkciókat kínál. Az alkalmazás segítségével – ami a Playstation Store-ból hamarosan letölthető lesz – egyedi hangzásvilágok közül válogathatunk, sőt, a mellékelt kiegészítő segítségével még egyedi EQ profil is létrehozható. Az alkalmazás ezzel együtt a különböző Playstation 4-es játékokhoz is kínál extra hangzásmódokat, amelyek így még lenyűgözőbb hangzással ajándékozzák meg a játékosokat.

Ilyen extra hangzásmód az inFAMOUS Second Son-hoz, illetve egyéb, később megjelenő játékokhoz is jár majd. A Headset Companion App a Pulse sorozatú headseteket is támogatni fogja mind PS3, mind pedig PS4 alatt. A Wireless Stereo Headset 2.0 támogatása a napokban elérhetővé vált 1.60-as Playstation 4 rendszerszoftver-frissítésnek köszönhetően már aktív.

Az újdonság a hivatalos Playstation blog szerint február 10-én jelenik meg, ára pedig 89,99 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward