Vezeték nélküli gamer headsetet mutatott be a Razer

A ManO'War kihúzható mikrofont kapott, 7.1-es virtuális térhangzást kínál, akkumulátoros üzemideje pedig akár a 20 órát is elérheti.

Vezeték nélküli gamer headsetet mutatott be a Razer

A Razer előrukkolt legújabb mikrofonos fejhallgatójával, ami ezúttal vezeték nélkül működik. A ManO’War névre keresztelt újdonság feketében érkezik, a hangszórók borítása pedig Razer Chroma típusú, RGB LED alapú világítást kapott, így a termék feltűnő jelenség lesz.

A 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolatot használó gamer headset alap esetben 12 méteres hatótávolsággal rendelkezik, de igény esetén opcionális bővítőegységgel akár 14 méterre is kitolható a hatótáv, ami már szinte mindenre elég – a megcélzott szegmensben. Az új mikrofonos fejhallgató 50 milliméteres átmérőjű, neodímium mágneseket alkalmazó hangszórói köré kényelmes, szintetikus bőrből készített (leatherette) párnázást helyeztek, amely a kényelem mellett a külső zajok kizárását is biztosítja. A hangszórók a 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartományt fedik le, érzékenységük pedig 112 +/-3 dB. A 30 mW-os hangszórók 32 ohmos impedanciával rendelkeznek és 7.1-es virtuális térhangzást is nyújtanak, hála a Razer Surround szolgáltatásnak. Utóbbi természetesen kalibrálható, így a hangzás személyes preferenciáinknak megfelelően „lőhető be”.

A szett tartalmaz még egy kihúzható, szabadon állítható mikrofont is, ami unidirectional típusú, üzemi frekvenciatartománya pedig 100 Hz-től egészen 10 kHz-ig terjed. A mikrofon szükség esetén könnyedén némítható, ezt az állapotot pedig a végén elhelyezett piros LED is jelzi. A hangszórók alján ezzel együtt hangerőszabályzást segítő kezelőszervek is találhatóak.

A Razer újdonsága a Synapse szoftveren keresztül többféle világítási profilt alkalmazhat, színek tekintetében pedig 16,8 millió színárnyalat közül választható ki az aktuális helyzethez leginkább passzoló fény. A ManO’War egyetlen teljes akkumulátortöltés hatására 14 órán át működik, ha a Razer Chroma világítást is használjuk, nélküle pedig akár 20 órás üzemidő is elérhető.

A Razer ManO’War forgalmazása globális szinten csak májusban indul meg, az európai listaár pedig 199 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward