Vezeték nélküli gamer egeret készített a Gigabyte

Az új egér azoknak a felhasználóknak is kedvez, akik extrém, rendhagyó felületeken szeretnek egerészni.

Vezeték nélküli gamer egeret készített a Gigabyte

Megérkezett a Gigabyte legújabb, kifejezetten játékosoknak és mobil felhasználóknak szánt egere, amely bármilyen felületen képes hatékonyan és precízen üzemelni, a kellő szabadságot pedig vezeték nélküli felépítésével biztosítja.

Az AIRE M93 ICE névre hallgató egér ergonomikus felépítéssel rendelkezik, azaz kényelmesen és hatékonyan használhatjuk, hiszen jól a kézbe simul, a rajta található gombok pedig könnyen elérhetőek.

A tetszetős ház alatt modern elektronika lapul, ami a Gigabyte ICE Technológiájában rejlő lehetőségek kiaknázására is képes. Az ICE Technológia lényege, hogy az egér egy speciális lézeres szenzort használ, ami a csillogó felületeken sem mond csütörtököt, ugyanis érzékeli a mikroszkopikus részecskéket, illetve az apró karcokat, így üveg vagy gránitlapon egyaránt pontosan működik, sőt, lakkozott asztalon, vagy akár a kanapén is használható. Az új egér emellett ruhaanyagokon, bőrön vagy fafelületen is pontosan teszi a dolgát.

A lézeres szenzor kétféle érzékenységgel üzemelhet (1200/2000 DPI), amelyek között a felső DPI váltó kapcsolóval választhatunk. Az egér két oldalán két-két extra gombot találunk, a görgő pedig négy irányban működik, és támogatja a Free Scrolling funkciót.

Az említett szolgáltatást a Free Scrolling gomb megnyomásával aktiválhatjuk. Extra, hogy a Gigabyte ingyenes szoftverével egyes egérgombok programozására is lehetőség nyílik, ami fokozza a produktivitást és a hatékonyságot.

A 113 milliméter hosszú, 71 milliméter széles és 42 milliméter magas egér vezeték nélkül, 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül kommunikál az USB 2.0-s portba illeszkedő vevőegységével. A termék AA formátumú akkumulátorral és micro-USB 2.0-s töltőkábellel kerül forgalomba. A mellékelt 2100 mAh-s NiMH akkumulátor egyetlen teljes töltéssel több, mint 3 hónapnyi üzemidőt biztosít az egér számára, ami igen jól hangzik.

A Gigabyte újdonsága már elérhető kereskedelmi forgalomban. A termék webshopunkban 14 000 forintos árcédulával jelent meg a napokban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward