Vezeték nélküli füles érkezett 35 órás üzemidővel a Bang & Olufsentől

A Beoplay E8 harmadik kiadása több fronton is előrelépést ígér, már Bluetooth 5.1-et használ.

Vezeték nélküli füles érkezett 35 órás üzemidővel a Bang & Olufsentől

A Bang & Olufsen egy ideje már foglalkozik olyan fülhallgatókkal, amik teljesen vezeték nélküliek, vagyis a TWS kategóriát gyarapítják. És a vállalat most minden tapasztalatát felhasználva alkotta meg a Beoplay E8 kiegészítőnek a legfrissebb, harmadik generációját.

A Beoplay E8 alapvetően már nem szorul bemutatásra, hiszen nem egy új termék, de a Bang & Olufsen folyamatosan azon van, hogy ezt a legjobbra csiszolja, és így mindig egy kicsit jobb és jobb lesz a termék. A tervezők itt megtartották a korábbi 5,7 milliméteres hangkeltőket, és tovább finomították a hangzását, hogy még jobb minőségről tudjon gondoskodni. A B&O saját alkalmazásában könnyedén testre lehet szabni a hangzást, külön profilok hozhatóak létre, így akár a különböző zenei albumokat, előadókat is lehet egyedi beállításokkal hallgatni.

Galéria megnyitása

Az újdonság jobb mikrofonokat kapott, ezáltal képes lesz az eddiginél jobb hangminőségről gondoskodni a hanghívások bonyolítása során. Kettő kiemelkedő minőségű mikrofon került a kiegészítőbe oldalanként, még a zajszűrés is megoldott lesz a beszélgetések során.

Képes átereszteni is a környezeti hangokat a készülék, ha éppen arra van szükség. A kezelése pedig érintésekkel, vagy az alkalmazásán keresztül oldható meg. A gyorsabb műveletekhez elér csak megtapintani a fülben a Beoplay E8 felületét.

Galéria megnyitása

Itt már biztosított a Bluetooth 5.1 támogatás is, ami egyebek mellett az eddiginél alacsonyabb fogyasztás mellett képes gondoskodni a problémamentes és kiemelkedő átvitelt biztosító kapcsolatról a forrás és a fülhallgatók között. Ismeri az eszköz az SBC, az AAC, valamint az aptX kodekeket, ami szintén fontos.

A tervezők IP54 minősítésre érdemes burkolattal látták el a terméket, ami azt jelenti, hogy a porral szemben szinte teljesen védett, és a fröccsenő vizet, esőt, izzadtságot is kiválóan tolerálja, de úszni nem szabad vele.

Galéria megnyitása

A generációváltással kisebb is lett a Beoplay E8, ennek köszönhetően még kényelmesebb viseletet biztosíthat. A szerkezet nettó tömege mindössze 5,8 gramm fülesenként, szóval attól egyáltalán nem kell tartani, hogy nehéznek érződne, vagy a súlya okán kiesne a helyéről – a komplett tömege is csak 55 gramm, tokkal együtt. Mivel a hallójáratba kell illeszkednie a szerkezetnek, ezért több méretű szilikon és szivacs feltét is lesz mellé, hogy mindenki a legkényelmesebben tudja használni.

Galéria megnyitása

A tok bőrhatású borítást kapott, ezzel prémium érzést kelt, és C-típusú USB csatlakozón vagy Qi szabványnak megfelelő vezeték nélkül töltőn keresztül lehet táplálni a benne rejlő akkumulátort, no meg persze ezen keresztül a fülhallgatóban található telepet.

Az üzemidő kiemelkedően jó az új Beoplay E8 esetében. Egy töltéssel akár 7 órán át lehet használni, és a tokban rejlő kiegészítő akkut is kihasználva, 35 órára lehet feltornászni a rendelkezésre állási időt. És van gyorstöltés is, néhány perc leforgása alatt képes 1,5 órányi zenehallgatásra elegendő energiát magába szívni.

Galéria megnyitása

A Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 már rendelhető néhány piacon, és a nemzetközi forgalmazása pedig február közepéig indul el a tervek szerint. A fülhallgató 350 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül majd a boltokba Európában. És a vállalat kínál hozzá külön egy vezeték nélküli töltésre szolgáló padot is, ami pedig további 125 euróval növeli meg a komplett vételárat.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap