Vezérlőkesztyű a Peregrine-től

Névválasztás tekintetében nem, tényleges teljesítmény terén azonban annál inkább megerőltette magát a Peregrine, mivel az ugyanezen nevet viselő vezérlőkesztyűjük nem csak megjelenés, hanem teljesítmény terén is ígéretesnek tűnik.

Vezérlőkesztyű a Peregrine-től

A Peregrine bemutatta ugyanezzel a névvel ellátott vezérlőkesztyűjét, amitől sokat vár.

Egyik fő érdekességeként talán azt említhetjük, hogy sok hasonló alkotással ellentétben (mint amilyen például a Nintendo Power Glove) ez nem konzolokhoz készült, hanem PC-khez. Egyszerűen, USB-n keresztül csatlakozik a géphez, lehetőségeit tekintve pedig mintegy 30 különböző gesztust (kéz- és ujjmozdulatot, valamint ezek különböző kombinációit) képes felismerni és gyorsbillentyűkként kezelni.

A felismert parancsokat továbbító USB-s "kapszula" a kesztyűről egyszerűen eltávolítható, feltehetőleg egyszerűsítve így annak a fel- és levételét, vagy elejét véve annak, hogy olyan mozdulatainkat is parancsként értelmezze a rendszer, amelyeket egyáltalán nem szánunk annak. Amíg azonban az ember kezén van, és működik, addig kétségkívül sokat segíthet a legkülönfébb játékoknál egyaránt, hiszen gyors és kényelmes alternatívát kínál a különböző billentyűkombinációkra.

A kesztyű piaci megjelenését még az idén őszre tűzték ki, várhatóan $129 ellenében, bár előrendelni egyelőre még nem lehet. Miután ez az ár még egészen tűrhetőnek is mondható, így bizonyára jelentős sikerre számíthat majd, ha a gyakorlatban is beváltja az elméleti reményeket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward