Vérfrissítést kap hazánk egyik legnépszerűbb táblája

Néhány Samsung tábla, és az iPad-ek mellett, a magyar piacon a WayteQ termékeit övezi kiemelt figyelem. Ezeknek a készülékeknek az esetében a kedvező árcimke az, ami vonzó a vásárlók számára. A most bemutatott xTab-70i feltehetően a jelenlegi modellt váltja majd fel, így továbbra sem kell növekedő árakkal számolni.

Vérfrissítést kap hazánk egyik legnépszerűbb táblája

Néhány Samsung tábla, és az iPad-ek mellett, a magyar piacon a WayteQ termékeit övezi kiemelt figyelem. Ezeknek a készülékeknek az esetében a kedvező árcímke az, ami vonzó a vásárlók számára. A most bemutatott xTab-70i feltehetően a jelenlegi modellt váltja majd fel, így továbbra sem kell növekedő árakkal számolni.

Az eszköz két ponton ment át komolyabb változáson, az egyik a felhasznált lapkakészlet, a másik pedig az operációs rendszer terén történt. A 7 hüvelykes képátlójú SVGA (800 x 600) felbontású kijelző mögött továbbra is egy AMLogic chipkészlet lesz, viszont az AML8726-M helyébe az AML8726-M3 lépett. Sajnos teljesítménynövekedésben ez a csere nem fog megjelenni, hiszen csak a gyártástechnológiai modernizálásáról van szó. Ennek megfelelően továbbra is egy 1 GHz-es órajelű Cortex-A9 mag és egy Mali-400 MP1 grafikus processzor lesz benne. A 65 nm-es SoC helyére érkező 45 nm-es variánsnak köszönhetően viszont nőhet az üzemidő, és a gyártásköltségekkel együtt a végfelhasználói ár is mérséklődhet valamelyest. Az Androidnál viszont komoly változással számolhatunk, ugyanis a 2.3-as Gingerbread kódnevű rendszer helyét a legfrissebb, Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) veszi majd át. Ezzel a kezelőfelület sokkal gördülékenyebbé válhat, és több új funkcióval is bővülhet a gép képességeinek repertoárja.

Arról egyelőre nem tudunk pontos információval szolgálni, hogy mikor kerülhet a hazai boltok polcaira az újdonság, de az ára várhatóan valamivel 40 ezer forint alatt alakulhat. Hogy a régi táblagépek tulajdonosai megkaphatják-e az új operációs rendszert, arról egyelőre semmi hivatalos hír nincs.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward