Végre tölthető a Catalyst 10.7

Végre tölthető a Catalyst 10.7

A megszokott menetrend szerint megérkezett a legfrissebb Catalyst, amely július lévén a 10.7-es verziószámot viseli. Az új szoftver számos kisebb-nagyobb hibajavítást tartalmaz és szokás szerint az AMD Game weboldalán keresztül érhetjük el a 32- és 64-bites Windows XP, Windows Vista és Windows 7 rendszerekhez.

Az AMD a 10.7-es Catalyst megjelenésével néhány javítást és kiegészítést eszközölt a megjelenítő kezeléssel és a videó lejátszással kapcsolatban: a friss meghajtó program hardveres H.264 támogatást kínál a VLC 1.1.1-es változatához Radeon HD 5000-es vagy Radeon HD 4000-es videokártyák használatakor, és néhány finomhangolást is tartalmaz a CrossfireX módban és Eyefinity módban üzemelő többmonitoros rendszerekhez. A fent említett módokban a kijelző keret-kompenzáció ezentúl még hatékonyabban működik, az ablakok mozgatásánál pedig figyel a rendszer, hogy az ablak címsora mindig látható maradjon. A párbeszédablakokat ezentúl nem takarják ki a képernyő keretek, illetve ezek az ablakok nem törnek meg  a két megjelenítő között, hanem normálisan, igény esetén a felhasználó által preferált kijelzőn jelennek meg.

A hibajavítások pontos listája ebben a PDF fájlban található. A gyártó rengeteg kisebb-nagyobb hibajavítást eszközölt, sőt, a Borderlands esetében teljesítménynövekedést is elérhetünk, ha telepítjük a Catalyst 10.7-et és Radeon HD 4800-as, Radeon HD 5500-as, HD 5600-as, HD 5800-as vagy HD5970-es sorozatú videokártyával rendelkezünk. A gyorsulás mértéke 2-10% között helyezkedhet el videokártyától függően.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward