Végre kilépett a béta állapotból a GeForce Experience 3.0

A végleges GeForce Experience 3.0-s kiadását csak regisztráció és bejelentkezés után használhatjuk, a modern felhasználói kezelőfelület azonban kárpótolhat ezért.

Végre kilépett a béta állapotból a GeForce Experience 3.0

A GeForce Experience legutóbbi nagy frissítése még július folyamán jelent meg, de első körben csak béta változatban volt elérhető. Egészen mostanáig.

A napokban végre elkészült a GeForce Experience 3.0 végleges változata is, így aki eddig a béta státusztól tartva inkább mellőzte a 3.0-s kiadást, most már nyugodtan próbára teheti. A Geforce Experience 3.0 használatához most már kötelező „regisztrálni”, ami történhet ingyenes GeForce fiók létrehozásával, de akár Google vagy Facebook fiókunk segítségével is. Amíg a bejelentkezésre nem kerül sor, addig a GeForce Experience szolgáltatásait nem használhatjuk, sőt, az automatikus driver letöltésről és frissítésről is le kell mondanunk. A regisztrált tagok azon felül, hogy minden funkciót elérhetnek, még sorsolásokon is részt vehetnek, ahol teljes verziós játék vagy éppen valamilyen hardver lehet a nyeremény.

Regisztráció és bejelentkezés után egy letisztultabb, modernebb felhasználói kezelőfelület fogad, mint korábban: a telepített játékok listaszerű elrendezés helyett csempés felületen keresztül tekinthetőek meg, ahol a doboz képe segíti a tájékozódást. Az egyes játékok optimalizálása könnyedén és egyszerűen elvégezhető, valamint az is megtekinthető, mennyire tér el a jelenlegi beállítás az optimálistól.

A GeForce Experience 3.0 esetében nem csak az albumnézetes, minden telepített játékot tartalmazó „Home” menü lehet hasznos, hanem a „Drivers” menü is, ahol minden egyes friss driver érkezésekor részletes tájékoztató olvasható a legfontosabb változásokról – és egyúttal a frissítés is elvégezhető. Ugyanitt az Nvidia legfrissebb hírei is megtalálhatóak.

Az Nvidia hardverhez kapcsolódó szolgáltatások szintén jól elkülönítve foglalnak helyet az új alkalmazás "Share" részlegében, az egyes játékok pedig gyorsan elindíthatóak az alkalmazáson belülről, a "Home" felületről.

A GeForce Experience 3-as változatára akár a 2-es változatból is kezdeményezhetjük a frissítést, igaz, ez egyes felhasználói visszajelzések alapján sajnos nem mindig zajlik hiba nélkül, így érdemes lehet egyből a telepítő külön letöltésével és manuális telepítésével próbálkozni. A GeForce Experience legfrissebb változata innen szerezhető be.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward