Végre iGO-val navigálhat az iPhone

Végre iGO-val navigálhat az iPhone

Júniusban elkészült, de csak most került be az Apple App Store-ba a Nav N Go által fejlesztett iGO My Way navigációs szoftver, amelynek futtatásához iPhone OS 3.0 szükséges - írja a HWSW.hu.

Az alkalmazások egyben a térképeket is tartalmazzák, amelyek 2010 decemberig ingyenesen frissíthetők, a vállalat negyedéves rendszerességgel ígéri az update-eket, amelyek nem csak a térképeket, hanem magát az alkalmazást is érintik. A portál szerint a szoftvert is folyamatosan csinosítják és újabb képességekkel ruházzák fel.

Az iGo My Way három változatban kapható, Nyugat-Európa térképpel 89 dollárba kerül, a teljes Európát magában foglaló verzió ára 119 dollár, az észak-amerikai térképeket tartalmazó változatért pedig 79 dollárt kérnek. A programok mérete 1 gigabájt közeli, illetve a teljes Európa-térképet tartalmazó változat esetén 1,4 gigabájt, ezért mindenképp ajánlott az iTunes-on keresztül megvásárolni és letölteni - olvasható a HWSW-n.

Az Apple a június közepén bejelentett iPhone OS 3.0-val tette lehetővé a "turn by turn" navigáció használatát. Az iGO-t az App Store-ban már megelőzték hasonló navigációs szoftverek, de a hazai felhasználók között alighanem az ez aratja majd a legnagyobb sikert. Az Apple mobiljához készült navigációs szoftver nem a cég zászlóshajójaként funkcionáló iGO 8.3 adaptációja, hanem az annál jóval egyszerűbb, laikus felhasználók számára is könnyen értelmezhető iGO Amigo alapjaira épül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward