Véget ér a Valve Steam Linkjének pályafutása

A raktárkészletek nagyrészt már elfogytak, utánpótlás pedig nem készül.

Véget ér a Valve Steam Linkjének pályafutása

A Valve illetékesei úgy döntöttek, nyugdíjba küldik a Steam Link Box-ot. A készletek Európában már el is fogytak, így a maradék raktárkészlet leapadása után ezek a termékek végleg eltűnnek az üzletek polcairól. A Steam Link dobozok alapvetően azt a célt szolgálták, hogy kihasználva a Steam stream fukncióját a PC-nk által futtatott játékokat a helyi hálózaton egy TV-re, vagy bármi más HDMI videóbemenettel rendelkező képernyőre továbbították.

Galéria megnyitása Steam Link Box (a kontrollert külön kell beszerezni) A Steam Link dobozok három darab USB 2.0-s porttal, egy Gigabites Ethernet porttal, egy Bluetooth 4.0-s és egy 802.11ac WiFi vezérlővel, valamint egy HDMI videó kimenettel érkeztek, a játékokat pedig 1080p-s felbontás és 60 FPS-es sebesség mellett tudták továbbítani az adott televízióra. A dobozokhoz Steam Controllert, Xbox One vagy 360 vezetékes kontrollert, Windowshoz passzoló vezeték nélküli Xbox 360-as kontrollert, illetve Logitech Wireles Gamepad F710-es perifériát is használhattunk, és természetesen egér és billenytűzet támogatás is volt hozzájuk.

A Steam Link dobozok tehát eltűnnek a boltok polcairól, ám ez nem jelenti azt, hogy innentől drága levélnehezékké válnak majd a meglévő hardverek: a Valve továbbra is biztosítja a szükséges szoftveres támogatást. Ezzel együtt a hangsúly az Android alapú, vagyis a szoftveres Steam Link támogatására és fejlesztésére kerül át, amihez nincs szükség Steam Link dobozra (de a Samsung és az LG is elérhetővé tette már a Steam Linket az okostelevíziói egy részére).

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap