Vége a YouTube-nak?

A videótartalmak ellenőrzésének szükségességéről szólva egy brazíliai bíró elrendelte, hogy a felhasználók által létrehozott YouTube videóoldalt letiltsák egy azon időről időre bemutatott szexvideó miatt, amelyben Daniela Cicarelli brazil modell látható barátjával, Tato Malzoni-val.

Vége a YouTube-nak?

A videótartalmak ellenőrzésének szükségességéről szólva egy brazíliai bíró elrendelte, hogy a felhasználók által létrehozott YouTube videóoldalt letiltsák egy azon időről időre bemutatott szexvideó miatt, amelyben Daniela Cicarelli brazil modell látható barátjával, Tato Malzoni-val.Míg YouTube hónapok óta próbálja levenni a pár videóját, a felhasználók újra és újra feltöltötték a videót. Végül Cicarelli and Malzoni újabb keresetet adott be, amelyben a YouTube betiltását követelték, a bíró pedig nekik adott igazat.

Galéria megnyitása

Nem valószínű, hogy tényleg betiltják a YouTube-ot. Mivel a Google-ra, így a YouTube-ra is az amerikai jog érvényes, nem pedig egy brazíliai bíróság döntése. Egy másik eset során Brazília követelte a Google Orkut-jától, hogy adjon át neki adatokat az oldalra látogató pedofilekről. A Google megint megpróbálta kiengesztelni őket azzal, hogy eltávolított néhány oldalt, ám az amerikai jogot betartva nem adott át személyes információkat.

Galéria megnyitása

Megint azzal a kérdéssel állunk tehát szemben, hogy felelősségre lehet-e vonni az Internetet az általa közvetített tartalmakért. Brazília végül úgy döntött ugyan, hogy blokkolja határain belül a YouTube-hoz való hozzáférést, ám ezzel még nem lehet megakadályozni, hogy a világ többi része Cicarellit és Malzonit nézze a YouTube-on.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap