Vannak-e csodák?

Vannak-e csodák?

Az élet szép. Sajnos csak néha, és akkor is csak pillanatokra. Van, akinek ezekből a pillanatokból nagyon sok az informatikához kötődik. Ami a megannyi bosszúság, a lefagyó számítógép, a hibásan működő programok, a gyakran megszakadó internetkapcsolat ellenére is maga a csoda. Egy volt általános iskolai tanítványomat ez a csoda - és persze szüleinek gondoskodása - kötötte össze az élettel.

Sanyit a "jóisten" nagyon korán kerekes székbe kényszerítette; adott volt, hogy informatikával foglalkozzon. A digitális fotózás és a művészi szintű grafika területén alkotott, magas szinten. Egy lapnak azt nyilatkozta, hogy "a számítógép nemcsak hobbi a számára, hanem a kapcsolattartás és a megélhetés egyik formája is". A háromdimenziós fotózás területén érezte magát leginkább otthon. Hogy mennyire nem csak hobbi volt az informatika, arról érdemes a Csiliben rendezett kiállításán meggyőződni.

Bár a kór felfedezésekor - kisiskolás korában - csak néhány évet jósoltak neki a doktorok, a hónap elején, 29 évesen távozott közülünk Székely Sándor. n

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward