Vagány SilverStone számítógépház gamereknek

A Raven RVX01 ígéretes versenyzőnek tűnik, hiszen remek dizájnnal érkezik, sok hely van benne és még az árcédulája is barátságos.

Vagány SilverStone számítógépház gamereknek

A SilverStone kínálatában hamarosan egy új, kedvező áron érkező, remek felszereltséggel büszkélkedő gamer számítógépház tűnik fel, amelynek legfontosabb tulajdonságai már most is ismertek, pedig a globális rajt csak novemberben lesz. A termék egyébként az idei Computexről már sokak számára ismerős lehet.

A Raven RVX01-es modell vagány formavilággal rendelkezik, de színvilág tekintetében sem panaszkodhat, hiszen a piros-fekete kombináció remekül illik a lendületes vonalakhoz. Az ABS típusú műanyagból, illetve acélból készített újdonság nem lesz drága, legalábbis ahhoz képest, hogy kényelmesen elfér benne egy felsőkategóriás, akár több videokártyára is támaszkodó rendszer, amelynek tápellátását combos tápegység végzi.

A ház belsejében szokatlan módon helyezték el az alaplaptálcát: a hátlapi kivezetések felfelé néznek, az alaplaptálca pedig a jobb oldallap felől közelíthető meg. SilverStone mércével nézve jól bevált dizájnról beszélhetünk, ami átlagfelhasználói szinten azért messze nem szokványos. Belül elég sok hely van annak ellenére, hogy közepes torony formátumú számítógépházról van szó.

Processzorhűtőből maximum 162 milliméter magas példány fér el, a videokártya pedig maximum 349 milliméter hosszú és maximum 150 milliméter magas lehet, azaz akár a komolyabb egyedi hűtéssel ellátott példányok alkalmazásáról sem feltétlenül kell lemondani. A tápegységet szintén rengeteg hely várja: akár 225 milliméter hosszú példány is elfér a SilverStone újdonságában, vagyis az 1500 wattos modellek használatának sincs semmi akadálya.

Adattárolók frontján rossz hír, hogy előlapi bővítőhelyek nincsenek, a belső adattárolókat azonban összesen négy bővítőhely várja – ezekben 2,5 hüvelykes és 3,5 hüvelykes merevlemezek vagy SSD-k egyaránt elférnek. A lehető legjobb szellőzésről alap esetben három darab 120 milliméteres SilverStone Air-Penetrator ventilátor gondoskodik, amelyek a ház alján, szűrő mögött kaptak helyet. Rajtuk kívül a ház elején és tetején egy-egy további 120 milliméteres ventilátor fér el, ám ezeket már a felhasználónak kell beszereznie és beszerelnie.

A Raven RVX01 előlapján USB 3.0-s portok, illetve a szokásos audió csatlakozók sorakoznak. A termék várhatóan novemberben kerül az üzletek polcaira, listaára pedig 80 dollár lesz. Várhatóan kétféle modell érkezik: az egyik ablakos oldallappal, a másik teli oldallappal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward