USB 3.0-val érkezik az új Asus O!Play

Pár napja csak, hogy bemutattuk az Asus vezeték nélküli hálókártyájával kiegészített multimédiás lejátszóját, az O!Play Airt, máris itt az utód.

USB 3.0-val érkezik az új Asus O!Play

Pár napja csak, hogy bemutattuk az Asus vezeték nélküli hálókártyájával kiegészített multimédiás lejátszóját, az O!Play Airt, máris itt az utód. Bár a cég elég szűkszavúan csepegtette az információkat és az igazi leleplezést a most futó CeBIT-re tervezi, viszonylag sok minden kiderült a hivatalosan O!Play HD2 név alatt forgalomba kerülő masináról.

A készülék azon kívül, hogy külsőleg megújult, jelentős változáson ment keresztül, ugyanis a nagysebességű eSATA mellett immáron USB 3.0 csatlakozót is találunk rajta. Az új kinézet a promo képeken elég tetszetősnek tűnik, remélhetőleg az amúgy is remek képességeket pedig sikerült még tovább csiszolniuk a mérnököknek. Vezetékes hálózatot biztos, hogy kapunk, de a WLAN az valószínűleg hiányozni fog majd a reperotárból (majd HD2 Air talán?). Várható megjelenés és ár még nincs, de biztosan vagyunk benne, hogy nem kell már sokáig várni egyik adatra sem.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward