USB 3.0-s HDD ház, 8 GB-os memóriacsomagok

A csütörtöki adattároló özön után ma egy újabb külső merevlemez házról érkeztek hírek, amely USB 3.0-s csatolófelülettel rendelkezik és 2,5 hüvelykes formátumú mobil merevlemezek tárolására alkalmas. Az adattárolónk kívül két darab 8 GB-os kétcsatornás DDR3-as memória csomagot is bemutatunk, amelyek a Mach Xtreme kínálatából érkeztek.

USB 3.0-s HDD ház, 8 GB-os memóriacsomagok

A csütörtöki adattároló özön után ma egy újabb külső merevlemez házról érkeztek hírek, amely USB 3.0-s csatolófelülettel rendelkezik és 2,5 hüvelykes formátumú mobil merevlemezek tárolására alkalmas. Az adattárolónk kívül két darab 8 GB-os kétcsatornás DDR3-as memória csomagot is bemutatunk, amelyek a Mach Xtreme kínálatából érkeztek.

[bold]Újabb USB 3.0-s külső merevlemez ház

[/bold]

A német RAID Sonic nagysikerű Icy Dock névre keresztelt termékcsaládjában egy újdonság jelent meg, ami nem más, mint egy USB 3.0-s külső merevlemez ház. A 76,3 x 13 x 150 mm-es mérettel rendelkező termék 2,5 hüvelykes SATA merevlemezek vagy SSD meghajtók számára biztosít helyet. A tetszetős fekete ház kék aktivitásjelző leddel és egy USB 3.0-s porttal rendelkezik és megfelelő hűtést kínál a benne elhelyezett adattárolók számára is.

Az MB668U3-1SB termékkóddal rendelkező külső merevlemez ház hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban egyelőre nem érkeztek információk.

A Mach Xtreme nevéhez méltóan extrém memória csomagokkal jelentkezik

A gyártó két új kétcsatornás DDR3-as modulpárost mutatott be, amelyek az ArmorX családban foglalnak helyet. A csomagok MXD3AX16008GK és MXD3AX20008GK termékkóddal bírnak és mindkét esetben két darab 4 GB-os memória modult tartalmaznak. A memória chipek hatékony hűtéséről a hőcsővel is rendelkező HDT hűtés gondoskodik. A csomagok közül az első 1600 MHz-es, míg a második 2000 MHz-es névleges órajelen ketyegő modulokat tartalmaz, amelyek egyaránt 1,65V-os feszültség mellett üzemelnek. Az 1600 MHz-es modulpáros CL8-8-8-24-es, míg a 2000 MHz-es kit tagjai 9-9-9-24-es időzítésekkel üzemelnek, amik az órajelhez képest nem minősülnek rossznak, sőt.

Az új memória modulok élettartam garanciával kerülnek az üzletek polcaira, ajánlott végfelhasználói áruk azonban egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward