USB 2.0-s és eSATA porttal szerelt Flash drive

Az elmúlt idők során az eSATA csatlakozóval ellátott, a pendrive-oknál valamivel nagyobb hordozható meghajtók esetében főleg olyan termékekkel találkozhattunk, amelyek eSATA porton keresztül folytatták az adatátvitelt, míg a működéshez USB 2.0-s portról nyerték az áramot. A Power Over eSATA portok megjelenésével az új csatlakozóval ellátott alaplapoknál már nincs szükség külön USB 2.0-s csatlakozó alkalmazására, hiszen azt a Pover Over eSATA típusú port tartalmazza azt. A Kanguru legfrissebb meghajtója is az újfajta, azaz a Power Over eSATA csatlakozót hordozza magán, ám ezen kívül egy USB 2.0-s portot is magán horodz, ami akkor jön jól, ha eSATA mentes környezetben is el kívánjuk érni adatainkat.

USB 2.0-s és eSATA porttal szerelt Flash drive

Az elmúlt idők során az eSATA csatlakozóval ellátott, a pendrive-oknál valamivel nagyobb hordozható meghajtók esetében főleg olyan termékekkel találkozhattunk, amelyek eSATA porton keresztül folytatták az adatátvitelt, míg a működéshez USB 2.0-s portról nyerték az áramot. A Power Over eSATA portok megjelenésével az új csatlakozóval ellátott alaplapoknál már nincs szükség külön USB 2.0-s csatlakozó alkalmazására, hiszen azt a Power Over eSATA típusú port tartalmazza azt. A Kanguru legfrissebb meghajtója is az újfajta, azaz a Power Over eSATA csatlakozót hordozza magán, ám ezen kívül egy USB 2.0-s portot is tartalmaz, ami akkor jön jól, ha eSATA mentes környezetben is el kívánjuk érni adatainkat.

A gyártó friss terméke akár ötször gyorsabban képes kommunikálni a rendszerrel, mint a hagyományos USB 2.0 alapú eszközök (de a félreértések elkerülése végett ez nem azt jelenti, hogy képes is ezt kihasználni). A csomagban egy eSATA kivezetés is található, amelyet egy közönséges bővítőkártyaként kell a gépbe szerelni, majd egyszerűen rá kell "kötni"  az alaplap egyik szabad SATA portjához.

A kis meghajtóhoz HotSwap! szoftvert szintén kapnak a vásárlók, így gond nélkül csatlakoztathatják a rendszerre a terméket működés közben is, illetve le is választhatják azt, minden probléma nélkül. A Kanguru újdonsága 32 GB-os és 64 GB-os verzióban kerül a boltok polcaira: előbbi 119, míg utóbbi 199 dolláros ajánlott végfelhasználói áron érhető el a gyártó on-line webáruházában. Reméljük, hamarosan egyéb vállalatok kínálatában is találunk majd hasonló termékeket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward