USA: Hackert a kormányba!

Letette hivatali esküjét a Dark Tangent néven is ismert Jeff Moss, a DefCon és a Black Hat hacker-konferencia alapítója, aki eztán már az amerikai Hazai Biztonsági Tanácsadó Testület tagjaként tevékenykedhet, nagy léptékben hasznosítva tapasztalatait.

USA: Hackert a kormányba!

Letette hivatali esküjét a Dark Tangent néven is ismert Jeff Moss, a DefCon és a Black Hat hacker-konferencia alapítója, aki eztán már az amerikai Hazai Biztonsági Tanácsadó Testület tagjaként tevékenykedhet, nagy mértékben hasznosítva tapasztalatait.

Az említett hacker-szerveződések mellett tevékenykedett hivatásos biztonsági szakemberként is; ilyen téren legfigyelemreméltóbb talán az Ernst and Young-nál végzett munkássága.

Egy dolog persze Moss tapasztalata, viszont nem utolsó szempont az sem, hogy személyében is támadhatatlan, mivel még a sajtó és a különböző elemzők is tökéletesen tisztának és "szalonképesnek" tartják, elismerően nyilatkoznak róla. Beiktatása tehát amellett, hogy mindenféleképpen egy nagyon ravasz, jó és ötletes húzás, tovább hangsúlyozza az Obama-kormánynak az USA kiberbiztonságának fejlesztése iránti elkötelezettségét.

Különleges egy szövetség ez tehát a hackervilág és a kormányzati szféra között, amelynek kétségkívül lesznek még érdekes fejleményei.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward