Univerzális tápegység tesztelő a Thermaltake-től

A Thermaltake egy különleges kiegészítőt dobott piacra, amely a különböző számítógép konfigurációk tápegységeinek gyors és hatékony tesztelésére alkalmas. Az LCD kijelzővel is ellátott tápegység tesztelő segítségével könnyedén ellenőrizhetjük az egyes tápcsatlakozók feszültségeit, így azonnal képet kaphatunk róla, ha valami nagyon nem stimmel a tápegységgel.

Univerzális tápegység tesztelő a Thermaltake-től

A Thermaltake egy különleges kiegészítőt dobott piacra, amely a különböző számítógép konfigurációk tápegységeinek gyors és hatékony tesztelésére alkalmas. Az LCD kijelzővel is ellátott tápegység tesztelő segítségével könnyedén ellenőrizhetjük az egyes tápcsatlakozók feszültségeit, így azonnal képet kaphatunk róla, ha valami nagyon nem stimmel a tápegységgel.

A Dr. Power II Universal Digital Power Supply Tester névre keresztelt szerkezet az ATX12V v2.3-as szabványig bezárólag minden számítógép tápegységgel kompatibilis. Az újdonság lehetővé teszi a 24-tűs ATX, a 8 tűs EPS12V és a 4 tűs ATX 12V, a SATA, a MOLEX és a PCIe tápcsatlakozók tesztelését. A különböző feszültségértékeket a kék háttérvilágítással is ellátott LCD kijelzőről olvashatjuk le.

A 130 x 75 x 24,7 mm-es mérettel, illetve 140 grammos súllyal érkező tápegység teszter feketében pompázik. A termék akkor, ha valamelyik feszültség esetében hibát érzékel, azaz az adott érték a megengedett határértéket pozitív vagy negatív irányban túllépi, a kijelző háttérvilágítása pirosra vált és a rendszer hangjelzéssel is figyelmezteti a felhasználót, hogy az adott feszültséggel probléma van.

A kiegészítő hasznos lehet egy gyors diagnózis felállításához, valamint egy-egy tápegység gyors teszteléséhez, de a komolyabb, jóval drágább, terheléses vizsgálatot is végző tápegység tesztelő készülékeket nem helyettesíti, igaz, ez nem is célja.

A Thermaltake újdonsága hamarosan feltűnhet az üzletek polcain, de hogy pontosan mennyibe fog kerülni, az egyelőre nem tudható.

Aki esetleg további információra is kíváncsi az újdonsággal kapcsolatban, látogasson el ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward