Univerzális kártyaleolvasó

A Transcend legújabb alkotása, a Multi-Card Reader M3 gyakorlatilag az összes jelenleg forgalomban lévő memóriakártya-típust le tudja olvasni, ...

Univerzális kártyaleolvasó

A Transcend legújabb alkotása, a Multi-Card Reader M3 gyakorlatilag az összes jelenleg forgalomban lévő memóriakártya-típust le tudja olvasni, így például a CF és az SD kártyákat, az xD-Picture Card-okat, a Memory Stick-eket, a miniSD-ket és a microSD-ket is. Emellett - természetesen - teljes mértékben kompatibilis a nagysebességű USB 2.0 interfésszel és akár 480Mb/s átviteli sebességre is képes. Ezen felül támogatja a legjújabb generációs SD 2.0 (SDHC) és MMC 4.0 memóriakártya-szabványokat is. Ráadásul azt is lehetővé teszi, hogy az újabb, mini mobil-memóriakártyákról, mint amilyen például a miniSD, a microSD, az MMCmobile Ms Duo és az M2, adapter nélkül is leolvashassuk az adatokat.

A Transcend Multi-Card Reader M3-asa tehát egyértelműen a tökéletes választás valamennyi memóriakártyánk mellé; soha semmi nem tette még ennél egyszerűbbé és gördülékenyebbé az adatátvitelt bármilyen memóriakártyáról (vagy épp -ra). Az ára $25 (kb. 4625 Ft) körül várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward