Ultrahordozható vízlepergető billentyűzet a Logitech-től

A népszerű Keys-To-Go immár androidos és windowsos eszközökhöz is elérhető.

Ultrahordozható vízlepergető billentyűzet a Logitech-től

A Logitech Keys-To-Go billentyűzete eddig csak iOS alapú mobileszközökhöz volt elérhető, ám a vállalat szakemberei a kiegészítő sikerét látva úgy döntöttek, ideje az androidos és a windowsos eszközökhöz is készíteni egy példányt.

A rendkívül könnyedén hordozható, karcsú és kecses Logitech Keys-To-Go Ultra-Portable Keyboard természetesen az androidos és a windowsos mobileszközökkel is Bluetooth alapú kapcsolaton keresztül, vezeték nélkül kommunikál. A vízlepergető Fabric Skin felülettel rendelkező újdonság kompakt felépítése és gyorsgombjai miatt remekül passzol a mobileszközökhöz.

A kényelmes és gyors használatot a windowsos és androidos gyorsgombok mellett egy speciális hordozható aljzat is segíti, amelybe belehelyezhető az adott mobileszköz, így a kijelző az adott ülőpozícióhoz passzoló szögben helyezkedik el.

A Logitech Keys-To-Go Ultra-Portable Keyboard okostelefonokkal, táblákkal, illetve telefonálásra is alkalmas táblákkal (phabletekkel) egyaránt hatékonyan használható. Android operációs rendszer esetén legalább 4.1-es, Windows operációs rendszer esetén pedig legalább 7-es kiadásnak kell futnia a kiszemelt eszközön.

A két év garanciával érkező Logitech Keys-To-Go Ultra-Portable Keyboard 242 milliméter széles, 137 milliméter mély és mindössze 6 milliméter vastag, tömege pedig 180 gramm. Energiaellátásáról akkumulátor gondoskodik, ami egyetlen teljes töltés hatására nagyjából három hónapnyi üzemidőt kínál – ha napi szinten két órát használjuk a billentyűzetet. Az akkumulátor Micro-USB 2.0-s kapcsolaton keresztül tölthető.

A Logitech Keys-To-Go Ultra-Portable Keyboard Android és Windows eszközökhöz szánt kiadása még áprilisban elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 69,99 euró lesz. A terméket kékben és feketében szállítja a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward