Újult erővel támad a Razer Lachesis egere

A játékosok számára készített perifériáiról híres Razer most egy friss termékkel jelentkezik a piacon: a gyártó bemutatta a méltán népszerű Lachesis egerének frissített változatát, amely formavilágát tekintve megőrizte az előd pozitív tulajdonságait, azaz ergonomikus és kényelmesen használható, ám szolgáltatások tekintetében rátesz egy lapáttal az előd által kínált repertoárra.

Újult erővel támad a Razer Lachesis egere

A játékosok számára készített perifériáiról híres Razer most egy friss termékkel jelentkezik a piacon: a gyártó bemutatta a méltán népszerű Lachesis egerének frissített változatát, amely formavilágát tekintve megőrizte az előd pozitív tulajdonságait, azaz ergonomikus és kényelmesen használható, ám szolgáltatások tekintetében rátesz egy lapáttal a régi által kínált repertoárra.

Az ergonomikus, kifejezetten játékosok számára készített egér új változata már egy 5600 dpi-s Razer Precision 3,5G szenzort tartalmaz, amely még pontosabb mozgáskövetést tesz lehetővé, ami a hardcore játékosok számára különösen fontos, főleg, ha hirtelen mozdulatokra kerül sor. A korábbi verzió egy 4000 dpi-s 3G-s szenzorral büszkélkedett. Az egér többszínű ledes világítással érkezik, amelynek színe akár hangulatunknak megfelelően is megváltoztatható. A frissített rágcsáló 128 grammos súllyal bír és úgynevezett Ultraslick Teflon talpakon siklik. A szerkezetről nem hiányoznak a programozható Hyperresponse gombok sem, sőt, a korábbi 32 KB-nyi helyett már 60 KB-nyi fedélzeti memória is jelen van a termékben; ebben az általunk készített profilok tárolhatóak el.

Az aranyozott USB porttal és 2,1 méter körüli hosszúságú kábellel ellátott újdonság 1 ms-os válaszidő mellett dolgozik, azaz igen gyors. Az új Razer Lachesis még ebben a hónapban forgalomba kerülhet, ajánlott végfelhasználói ára az Atlanti-Óceán túlpartján 79,99 dollár lesz, míg Európában 69,99 euróért juthatnak majd hozzá a játékosok.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward