Újraindul a YouTube

A brazil bíróság visszavonta a YouTube ellen elrendelt tilalmat. A népszerű, internetes videoportált korábban azért támadták, mert megjelent oldalain egy videó, amelyen meghitt pillanatban látható barátjával egy fölöttébb hiányos öltözetű modell.

Újraindul a YouTube

A Reuters hírügynökség értesülései szerint, Daniela Cicarelli, a híres brazil futballsztár ex-feleségének videója gyorsan terjedt a YouTube-on.

A Telecos és az ISP lezárta a portált, mert nem volt képes eltávolítani a Cicarelli felvételt. A brazil bíróság, miután úgy találták, hogy a YouTube megsértette a modell és a bankár barátja, Renato Malzoni személyiségi jogait, elrendelte az oldalt betiltását.

Azóta az intim perceket megörökítő felvétel más internetes oldalakon is megjelent, amelyek nem állnak kapcsolatban a YouTube-bal, hasztalanná téve ezzel minden bírósági ítéletet.

A YouTube törölte a videót és annak összes másolatát az oldalairól, de a felhasználók folyamatosan visszatöltik azt. Sao Paulo brazil állam legfelsőbb bíróságának bírája, Enio Santarelli Zuliani nem a cenzúra miatt akarja tilalom feloldását, hanem egyszerűen kétségei vannak annak hatásosságát illetően.

Zuliani bármikor újra elrendelheti az oldal betiltását, ha nem tudják megmagyarázni, hogy miért nem tudják törölni a modell videóját az oldalról, vagy épp megakadályozni a felvétel újra feltöltését.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward