Újra mutathatja a kedvelések számát az Instagram

Újra mutathatja a kedvelések számát az Instagram

Az Instagramon és bizonyos esetekben a Facebookon is hosszú ideje rejtett az az információ, hogy egy bejegyzést mennyi ember kedvelt. Ezt az intézkedést azért hozták a közösségi média fejlesztői, hogy az emberek a posztoláskor ne azzal foglalkozzanak, hogy mennyi kedvelést gyűjthetnek be, mivel azt már mások úgysem fogják látni számszerűsítve.

A digitális jóléti intézkedés bevált az eddigi visszajelzések alapján, viszont most mégis úgy döntött a Facebook, hogy visszahozza a számlálót. Már amennyiben valaki arra igényt tart. Ez azt jelenti, hogy opcionális lesz majd a fejlesztés. Minden fiók tulajdonosa egyénileg döntheti majd el azt, hogy szeretné-e a követőivel megosztani azt, hogy mennyi kedvelést gyűjt be, vagy sem.

Galéria megnyitása

Egyelőre még tesztelés alatt van a lehetőség, de minden bizonnyal ezt nem lesz különösebben nehéz megoldania a fejlesztőknek. A tesztidőszak nyílt, tehát már mezei felhasználók között is vannak, akik ezt bekapcsolhatják. És valószínűleg hamarosan mindenkinél megjelenik majd a beállítási szekcióban az erre vonatkozó opció.

Galéria megnyitása

Azt nem tudni, hogy a Facebook milyen oknál fogva döntött úgy, hogy mégis visszahozza azt, amit egyszer már megszüntetett, de nem lennénk meglepve, ha a háttérben az állna, hogy így próbálják jobb esélyekhez juttatni az influenszereket. A közösségi médiában sok követővel rendelkező emberek számára fontos lehet az, hogy mások lássák, mennyien kedvelik egy-egy bejegyzésüket. Így találhatnak például új szponzorokat is.

Napjainkban pedig az influenszerek fontos részévé váltak a gazdaságnak. Vannak olyan cégek, akik a klasszikus reklámokra már nem is szentelnek nagy összegeket, hanem a kiemelt követőtáborral rendelkező embereknek a támogatásával igyekeznek előre jutni.

Galéria megnyitása

Az újítást a beállításokon belül a hírfolyam opciói között kell keresni a reakciók számával kapcsolatos almenün belül. Külön lehet majd azt kapcsolni, hogy a saját posztjainál megjelenítse ezt az ember, de még arra is van külön lehetőség, hogy a globális számláló megjelenjen, szóval, hogy mások bejegyzései alatt lehessen ezt az adatot látni. Tehát ha ezt valaki nem élesíti, akkor nem fogja látni a kedvelések/reakciók számát, hiába tette azt láthatóvá a posztot kreáló felhasználó.

Galéria megnyitása

Külön a bejegyzéseknél is lehet majd állítani, hogy éppen mutassa vagy rejtse a kedvelési adatokat a rendszer, szóval eléggé rugalmasan lehet majd ezzel játszani. És heteken belül jó eséllyel már mindenkinél adott lesz ez a lehetőség.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap