Újra elérhető az XP SP3

Tegnap óta újból elérhető az XP SP3 a Microsoft honlapjáról, amit még múlt héten távolítottak el onnan, az utolsó pillanatban felfedezett kompatibilitási problémák miatt.

Újra elérhető az XP SP3

Tegnap óta újból elérhető az XP SP3 a Microsoft honlapjáról, amit még múlt héten távolítottak el onnan, az utolsó pillanatban felfedezett, a Dynamics Retail Management System-el (Dynamic RMS) kapcsolatos kompatibilitási problémák miatt.

A két héttel ezelőtt gyártásra bocsátott fejlesztések elkészültét eredetileg április 29.-ére várták; ekkorra kellett volna letölthetővé válnia a "kézileg" telepíthető verziónak, míg az automatikus frissítések rendszerébe valamikor nyár elején került volna be.

Az említett kompatibilitási problémára a Microsoft jelenleg egy "hotfix"-et kínál, amelyet egyszerűen még az SP előtt kell telepítenünk a gépre, és utána már minden további nélkül jöhet maga az SP is.

Ez a harmadik hivatalos XP szervízcsomag magában foglalja a korábban megjelent frissítéseket is, ide értve minden biztonsági és "hotfix" fejlesztést is egyaránt, valamint különálló és új funkcionalitást nyújtó újításokat is (így például a Hálózati hozzáférés-védelmet (NAP) és a Windows termékaktiváció (WPA) frissítését).

A frissítés 67MB-os fájlként közvetlenül is letölthető, valamint a Windows Update-en keresztül is elérhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward