Újítás is került az iOS 11.4.1-be

Újítás is került az iOS 11.4.1-be

Az iOS 11.4.1 öt bétát követően készült el. Ennél a frissítésnél az Apple kettő fontos hibajavítást emelt ki a változáslistán, de még egy olyan lényeges újítás is található benne, ami már az iOS 12-nek is része lesz, és az Apple elmondása alapján a biztonságosabb használatot szolgálja.

Galéria megnyitása

Az egyik javítás az AirPods-hoz kapcsolódik. A vezeték nélküli fülhallgatót elég egyszerűen el lehet hagyni, éppen ezért van egy olyan funkció az iOS-ben, ami megmutatja, hogy hol szűnt meg a kapcsolat az okostelefon és az eszköz között. Ez néhány felhasználónál valamiért nem működött, ám mostantól már rendben lesz, ha minden igaz. A másik probléma, amit sikerült az Apple-nek kiküszöbölni, hogy az Exchange-fiókokkal nem minden esetben ment flottul a levelek, a névjegyek és a feljegyzések szinkronizálása.

Ezek mellett kiemelendő még az iOS 11.4.1 esetében, hogy itt már megjelent a korlátozott USB mód, amit az Apple azzal az indokkal vezetett be, hogy a biztonságot szeretné ennek a közbenjárásával növelni. A korlátozott USB mód kapcsolója alapértelmezetten ki lesz kapcsolva a frissítést követően, de a leírása alapján ekkor nyújt nagyobb biztonságot, szóval ez senkit ne zavarjon meg. Az újdonság a Beállításoknak abba a menüpontjába került, ahol a Touch ID (Face ID) valamint a jelkódok állíthatóak be, és USB Accessories névre hallgat.

Az iOS 11.4.1 OTA jelentkezik majd minden felhasználónál, a csomag mérete változik a készülékek függvényében, de általában 200-300 MB körül alakul. Az Apple az információink szerint a letöltést kizárólag Wi-Fi hálózaton teszi lehetővé, mobilinternet-kapcsolat mellett nem.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward