Újdonságok az MSI háza tájáról

Nagyon közel már a tavasz, hiszen a Lenovo mellett az MSI is termék dömpinggel készül a hamarosan megrendezésre kerülő CeBIT kiállításra.

Újdonságok az MSI háza tájáról

Nagyon közel már a tavasz, hiszen a Lenovo mellett az MSI is termék dömpinggel készül a hamarosan megrendezésre kerülő CeBIT kiállításra. A frissülő notebook választék mellett a cégnél a 3D-re és a környezetbarát egybegépekre helyezik a hangsúlyt.

Elsőként a GT660-as gamer notebookról rántották le a leplet, amely a kép alapján szakít az eddig megszokott billentyűzetekkel, ez mindenképpen jó hír. A viszonylag karcálló fényes műanyag burkolat alatt egy 16”-os LED-es kijelzőt találunk, amelynek felbontását egyelőre homály fedi. Hangzás terén az MSI az egyik élvonalba tartozó, de meg nem nevezett hangszórókat gyártó céggel fogott össze, hogy az átlagnál sokkal jobb rendszert varázsoljanak a GT660-ba. Erejét tekintve a notebooknak nem kell szégyenkeznie, a Core i7-es processzor mellett egy 1 GB-os GeForce GTX 285M került a gépbe. Természetesen nem hiányozhat a repertoárból az USB3.0 támogatás sem, merevlemezből pedig kettőt is pakolhatunk a gépbe, míg a három darab memória foglalatba pedig összesen 12 GB RAM-ot helyezhetünk el. Bővebb információ a jövő héten várható, amelybe a tervezett kiskereskedelmi ár is beletartozik.

Érkezik a GE600 is, amely visszafogottabb külsővel próbál majd hódítani a játékos kedvű felhasználók között. A processzor szerepét itt is egy erősebb Intel Arrandale példány tölti be, a megjelenítésért pedig a cég állítása szerint egy 1 GB-os csúcskategóriás mobil Radeon lesz a felelős (vélhetően a Mobility HD5850/5870 valamelyike). A klaviatúra itt is új, a multimédiás érintőgombok és a letisztult formavilág miatt pedig inkább tűnik szórakoztató központnak az MSI új gamer notija, mintsem a játékosok első számú kedvencének. Árcédula és részletesebb adatlap szintén jövő héten várható. Úton a 17”-os változat is GE700 néven, paramétereit tekintve várhatóan megegyezik majd a most bemutatott GE600-zal.

Bővül a cég All-In-One és kisméretű asztali gépeinek választéka is. Az előbbi 3D támogatást kap, melyhez a felhasznált technológia miatt 120 Hz-es kijelző párosul, természetesen LED-es háttérvilágítással. A 22”-os AE2280 és a 24”-os AE2420 is 1920x1080-sa felbontással büszkélkedő érintésérzékeny panelt kapott, amely multitouch támogatással is rendelkezik. A gépek felépítéséről még nem sokat tudni, annyi viszont már biztosnak látszik, hogy a processzor szerepét itt is az Intel Arrandale családja (Core i3/i5/i7) tölti majd be, így nem elképzelhetetlen, hogy a 3D-s mozira kihegyezett készülékek az integrált Intel HD Graphics gyorsítót használják majd, hiszen video gyorsításban első osztályú. A kisebbik modell 5, a nagyobbik 10W-os hangszórókat kap, az utóbbinál a cég az erőteljesebb mélyhangokat helyezi előtérbe, mint lényeges különbséget. A nagy gépek mellett három, egymástól méretben eltérő, de kicsinek számító, alacsony fogyasztású Mini PC-vel is találkozhatunk majd Hannoverben, de a Hetis, a DC520 és a DE220 névre hallgató gépekről az MSI egyelőre semmit nem árult el, csak annyit, hogy átlagos fogyasztásuk 30W alatt van és a felhasznált anyagok 80%-a újrahasznosítható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward