Újabb SSD-sebességváltás A-DATA-módra

Hagyományos SSD-khez képest 40%-al gyorsabb olvasást és 60%-al gyorsabb írást ígér az A-DATA a legújabb, 2,5-es, SATA2-es 300 Plus SSD-ivel, újfent megörvendeztetve így a sebességkedvelő laptop-tulajdonosokat.

Újabb SSD-sebességváltás A-DATA-módra

Hagyományos SSD-khez képest 40%-al gyorsabb olvasást és 60%-al gyorsabb írást ígér az A-DATA a legújabb, 2,5"-es, SATA2-es 300 Plus SSD-ivel, újfent megörvendeztetve így a sebességkedvelő laptop-tulajdonosokat.

A jelentős teljesítmény-növekedést egy új memóriavezérlő segítségével érték el; az egység így hosszú távon, folyamatosan is biztosítani tudja a 250MB/s-es olvasási és 160MB/s-es írási sebességeket. Rendelkezik továbbá egy szokatlanul nagy méretűre szabott (64MB-os) mobil SDRAM-gyorsítótárral is, amely a rendszeresen használatba vett adatokhoz még gyorsabb hozzáférést biztosít.

Árakat és megjelenési időpontot a gyártó persze nem árult el, csak annyi adalékot tett még hozzá a fentiekhez, hogy ezt a szélsebes új darabot 32, 64, 128 és 256GB-os méretkategóriákban is elérhetővé kívánják tenni... majd egyszer, valamikor. Érdeklődve várjuk azt a jeles napot, és talán még inkább az összeget.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward