Újabb Samsung mobil frissült Android 9.0-ra

Újabb Samsung mobil frissült Android 9.0-ra

A Samsung már több 2017-ben és 2018-ban megjelent középkategóriás okostelefonra is eljutatta az Andoid Pie operációs rendszert az elmúlt hónapokban, és most egy újabb ilyen eszköz került terítékre. A Galaxy J7 Duo egy aránylag népszerű konstrukciója volt a Galaxy J-szériának.

A szóban forgó okostelefon frissítése Indiában indult el a felhasználói visszajelzések alapján. És külön jó hír a mostani frissítés kapcsán, hogy ez már nemcsak, hogy elhozza a teljesen új One UI grafikus felhasználói felületet, hanem annak a legújabb kiadását, az 1.1-es verziót vonultatja fel. Még néhány korábbi csúcsmodell sem ezzel együtt kapta meg az Android Pie frissítést.

Galéria megnyitása

A Samsung a Google által biztosított újításokon felül itt már egy kompletten lecserélt grafikus felülettel szolgál a felhasználók számára. A One UI esetében nagy figyelmet kapott a kényelmes használat, melynek jegyében a képernyő aljára rendeződtek át a legsűrűbben használt gombok. Ez már szolgál egy rendszer szintű fekete móddal is, igaz, sokkal szerényebb köntösben, mint amilyennel az Android Q fog érkezni, de már ez is eléggé jól működik sok esetben. A digitális jólét úgy lett adoptálva ebben az esetben, hogy az a lehető legjobban kedvezzen azoknak a felhasználóknak, akik szeretnének jobban ügyelni az eszközhasználatukra. Egyebek mellett a Samsung új virtuális gombsora is befutott a frissítéssel, és ez magával hoz egy sor új emojit is, a Bixby asszisztens pedig a korábbinál jobban használhatóvá vált. A beállítások kicsit át lett rendezve, az energiahasználat menüpontja alá például már több dolog tartozik, és a változások nem kerülték el a tárcsázót, valamint a névjegyzéket sem.

Azt is meg kell itt említeni, hogy már a július biztonsági javítások is a részét képezik ennek a csomagnak, szóval megfelelő védettséget is biztosít azon túl, hogy a funkcionalitását tekintve friss. A Samsung egyébként általában jeleskedik a biztonsági javítások terjesztésében, így ez nem is olyan meglepő.

A Samsung Galaxy J7 Duo fokozatosan frissül majd világszerte, és néhány hétbe biztosan bele telik majd, mire minden eszközre eljut az új operációs rendszer. Amikor elérhető egy készülékre a főverziós frissítés, akkor azt egy értesítéssel jelzi a mobil, de persze a beállításokon belül a szoftver menüpontjában manuálisan is lehet ennek a rendelkezésre állását ellenőrizni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap