Újabb napelemes billentyűzet a Logitech kínálatában

A Logitech egy napelemes, beépített Bluetooth adapterrel is ellátott billentyűzettel jelentkezik.

Újabb napelemes billentyűzet a Logitech kínálatában

A vállalat legfrissebb napelemes kiegészítője a Wireless Solar Keyboard K750-es billentyűzet és a Logitech Solar Keyboard Folio for iPad nyomdokaiba lép, és ezúttal Bluetooth adapter segítségével kapcsolódik a különböző eszközökhöz. A napelemes billentyűzetet gyártója Mac-hez, iPad-hez és iPhone-hoz egyaránt ajánlja.

A Bluetooth kapcsolat jóvoltából az újdonság egyidejűleg három készülékhez kapcsolódhat, az eszközök között pedig egyetlen gombnyomással, újrakapcsolódás nélkül válthatunk, ami kényelmes, egyszerű használatot biztosít. Ezzel a módszerrel ugyanazt a billentyűzetet használhatjuk Mac-hez, iPad-hez és iPhone-hoz – az eszközök között pedig egyszerűen, oda-vissza lehet váltogatni.

A stílusos, kompakt felépítéssel rendelkező Logitech Wireless Solar Keyboard K760-as modell beépített napelem cellákkal rendelkezik, amelyek gondoskodnak a beépített akkumulátor újratöltéséről. A napelemek normál és gyenge fényviszonyok mellett kültérben, illetve beltérben egyaránt képesek tölteni az akkumulátort. Amennyiben az energiaforrás maximálisan fel van töltve, úgy a billentyűzet napi nyolcórányi átlagos használat mellett, teljes sötétségben is legalább három hónapig képes üzemelni.

A klaviatúra Mac-specifikus billentyűket is tartalmaz, amelyek között megtaláljuk például a Command, az Eject és a Brightness billentyűket – hogy csak párat említsünk. Az egyedi, konkáv billentyű-felépítésnek köszönhetően kényelmesen, halkan gépelhetünk a terméken – és persze jóval gyorsabban is, mintha képernyő billentyűzetet

használnánk iPad és iPhone esetében.

A Logitech új vezeték nélküli napelemes billentyűzete PVC-mentes felépítéssel rendelkezik, doboza teljes mértékben újrahasznosítható, akkumulátorának töltéséről pedig napelemek gondoskodnak – azaz a terméket úgy alkották meg, hogy ökológiai lábnyoma a lehető legkisebb lehessen.

A billentyűzet június folyamán jelenik meg kereskedelmi forgalomban. A Wireless Solar Keyboard K760-as modell ajánlott végfelhasználói ára 79,99 dollár. A hasznos kiegészítőre 3 év garanciát vállal a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward