Újabb laptop a szabadság jegyében

A Fujitsu Siemens ezúttal egy többfunkciós, minden technológiai újdonsággal alaposan ellátott laptoppal állt elő, az SiSm672/SiS968-alapú ESPRIMO Mobile V5515-el, amely teljes egészében mindössze 2,7 kilót nyom, viszont képernyő terén 15,4 colos TFT LCD-vel büszkélkedhet.

Újabb laptop a szabadság jegyében

A Fujitsu Siemens ezúttal egy többfunkciós, minden technológiai újdonsággal alaposan ellátott laptoppal állt elő, az SiSm672/SiS968-alapú ESPRIMO Mobile V5515-el, amely teljes egészében mindössze 2,7 kilót nyom, viszont képernyő terén 15,4 colos TFT LCD-vel büszkélkedhet. Vélhetőleg az üzleti célú felhasználók nagy kedvencévé válik majd az UMTS-támogatása révén nyújtott teljes mozgásszabadságának és kiemelkedő hatékonyságának köszönhetően. Támogatja az Intel Core 2 Duo, a Core Duo és a Celeron M processzorokat, a DDR2-667 memóriát pedig egészen 2GB-ig. A Vertex Shader 2.0 és Pixel Shader 2.0 technológiákat egyesítő Mirage 3+ grafikai motor ragyogóan eleveníti meg a Windows Vista Business minden látványelemét, legyen bár szó animációkról vagy játékokról.

Az SiS968 Southbridge és az SiSM672 Northbridge chipset párosítása garantálja a laptop számos funkciójának csúcsteljesítményét, így a 3 USB2.0 csatlakozóét, a High-Definition Audio-ét és a 10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet-ét is. Vonzó tulajdonsága még ennek a laptopnak a valóban versenyképes ára, amely különösen az értékorientált fogyasztók számára teheti a tökéletes megoldássá. A vezeték nélküli hálózati technológia révén a Fujitsu Siemens ESPRIMO Mobile V5515 igazi mozgásszabadságot és abszolút hatékonyságot ígér a leendő felhasználóinak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward