Újabb komoly szakember tér vissza az AMD kötelékébe

Richard Huddy 2011 decemberében távozott az AMD-től az Intelhez, ahol komoly hatást gyakorolt a grafikai termékpaletta alakulására. Most azonban újra az AMD táborát erősíti.

Újabb komoly szakember tér vissza az AMD kötelékébe

Az AMD szakembergárdája hamarosan egy komoly szakemberrel bővül, aki korábban egész sokáig dolgozott a cégnél, de néhány éve átpártolt az Intelhez, ahonnan most ismét az AMD csapatához tér vissza.

Richard Huddy professzionális pályafutása során több neves nagyvállalatnál is dolgozott. A szakember az ATI-nál, az Nvidiánál, az AMD-nél és az Intelnél is megfordult, az AMD-nél pedig több, mint hat évig irányította a globális ISV mérnökcsapatot. Richard Huddy három éve távozott az AMD-től, ugyanis ki akarta próbálni magát az Intelnél is. A szakember munkája komoly hatást gyakorolt az Intel grafikai termékeinek útitervére. Említésre méltó dolog, hogy Richard Huddy számos iparágat érintő technológia fejlesztésében is részt vett – itt a DirectX-re, illetve több, főleg vizuális effektekkel kapcsolatos technológiára kell gondolni. Ezek alapján nyugodtan kijelenthető, hogy Richard Huddy egészen kivételes, egyedi látásmóddal rendelkezik, már ami a PC piacot és a játékpiacot illeti, hiszen gyakorlatilag az összes jelentősebb piaci szereplőnél dolgozott. Ezt a tapasztalatot igen hatékonyan kamatoztathatja az AMD.

A szakember visszatérése után vezető tanácsadói szerepkörben segíti majd az AMD legfontosabb technológiai vezetőit, azaz Mark Papermaster-t, Raja Koduri-t, illetve Joe Macri-t. A fenti videó szerint Richard Huddy elégedett azzal az irányvonallal, amit az AMD új vezetése képvisel – tulajdonképpen ezért is tér vissza a céghez.

Érdekesség egyébként, hogy 2011 decemberében, amikor Richard Huddy az Intelhez igazolt, számos egyéb neves szakember is elhagyta az AMD-t.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward