Újabb költséghatékony 4K-s monitor érkezik

Az új monitor az iiyama műhelyében készült és természetesen TN+Film panelt alkalmaz, csak úgy, mint a többi költséghatékony 4K-s megjelenítő.

Újabb költséghatékony 4K-s monitor érkezik

Ezúttal az iiyama mutatott be egy költséghatékony, 28 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel ellátott 4K-s monitort, ami a ProLite B2888UHSU-B1-es típusjelzést viseli. A friss monitor – mivel a költséghatékonyság jegyében készült – TN+Film panelt alkalmaz, ami 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöget kínál.

A 28 hüvelykes képátlójú TN+Film LCD panel LED-es háttérvilágítást kapott, natív felbontása pedig 3840 x 2160 pixeles értéket képvisel. Az új monitor egy ezredmásodperces válaszidő, 1000:1 tipikus kontrasztarány, illetve 300 cd/m2-es fényerősség mellett üzemel. A termék szemkímélő technológiát is alkalmaz, ami a kék fény kibocsátásának csökkentésével éri el, hogy szemeink kevésbé fáradjanak el hosszabb időn át tartó kikapcsolódás, játék vagy munka alkalmával. A szemek védelmét segíti az is, hogy a LED-es háttérvilágítás vibrálás-mentesen üzemel.

A videó bemenetek között egy DVI, két HDMI és két DisplayPort csatlakozó sorakozik. HDMI porton keresztül csak 30 Hz-es, DisplayPorton keresztül azonban 60 Hz-es képfrissítési ráta elérésére is van mód 3840 x 2160 pixeles natív felbontás alkalmazása mellett. Az új monitor egychipes megoldásnak tekinthető, így a termék csökkentett bemeneti késleltetéssel (input lag) működik.

A kijelző PiP (kép a képben) és PoP (kép a képen) támogatással egyaránt rendelkezik, a remek testre szabhatóságot biztosító állvány segítségével pedig még magassága is állítható. Extra, hogy a fedélzeten még egy USB hub is helyet kapott.

A beépített hangszórókkal is felszerelt monitor három év garanciával kerül az üzletek polcaira. A termék néhol már előrendelhető, ára pedig 500 angol font magasságában helyezkedik el.

Az új monitor érkezésére július elején számíthatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward