Újabb két monitort mutatott be az ASUS

Az ASUS a tegnap bemutatott, 3D-s támogatással ellátott, azaz 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett dolgozó megjelenítő mellett újabb friss termékekkel jelentkezik az európai piacon. A vállalat hamarosan hódító útjára indítja legfrissebb Designo MS sorozatú LCD monitorait: a jövevények között egy 20 hüvelykes képátlójú, MS208N típusjelzéssel ellátott modellt, valamint egy 21,5 hüvelykes képátlóval és MS2228H típusjelzéssel büszkélkedő megjelenítőt találunk.

Újabb két monitort mutatott be az ASUS

Az ASUS a tegnap bemutatott, 3D-s támogatással ellátott, azaz 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett dolgozó megjelenítő mellett újabb friss termékekkel jelentkezik az európai piacon. A vállalat hamarosan hódító útjára indítja legfrissebb Designo MS sorozatú LCD monitorait: a jövevények között egy 20 hüvelykes képátlójú, MS208N típusjelzéssel ellátott modellt, valamint egy 21,5 hüvelykes képátlójú és MS2228H típusjelzésű megjelenítőt találunk.

Közös tulajdonság a Designo MS család új tagjainál, hogy a monitorok zongoralakk fekete „fényezéssel” érkeznek, maximum 25W-ot fogyasztanak és vastagságuk is csak 16,5 mm-es, azaz szép és karcsú darabokról van szó, még ha ez csak esztétikailag is számít, hiszen a tartó eléggé hátra nyúlik. Az energiatakarékos termékek ledes háttérvilágítást tartalmaznak, ami kedvező fogyasztást és a CCFL alapú modelleknél összességében sokkal szebb képet eredményez. A TN panelt tartalmazó újdonságok közül a kisebbik, azaz az MS208N 1600x900 pixeles natív felbontás mellett üzemel. A monitorban elhelyezett LCD panel 250 cd/m2-es fényerővel, 5 ms-os válaszidővel (GTG) és 50000:1 dinamikus kontrasztaránnyal bír. Ez a változat egy D-Sub és egy DVI videó bemenettel áll a felhasználók rendelkezésére, ajánlott végfelhasználói ára pedig 136 euró magasságában helyezkedik el.

A másik modell már 21,5 hüvelykes LCD kijelzőt tartalmaz, ami Full HD, vagyis 1920 x 1080 pixeles natív felbontást kínál. A megjelenítő 2 ms-os válaszidő, 250 cd/m2-es fényerő és tízmillió az egyhez kontrasztarány mellett végzi a rá bízott megjelenítéssel kapcsolatos feladatokat, videó bemenetek tekintetében pedig egy D-Sub és egy HDMI portot tartalmaz. Ez, vagyis a nagyobb képátlójú Designo MS újdonság 170 euróba kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward