Újabb iOS 12 béták érkeztek

Újabb iOS 12 béták érkeztek

Az Apple általában jól szokta pörgetni az iOS-es érkezése előtt a béta kiadásokat, amivel semmi gond nincs, ha ezek a verziók újításokkal és érezhető előrelépésekkel járnak, de a legutóbbi kettő bétánál ilyenről már szó nincs. Az iOS 12 béta 10 és az iOS 12 béta 11 néhány napon belül futott be, és még az igazán részletes iOS elemzésekbe bocsátkozó szaklapoknak sem sikerült érzékelhető változást felfedeznie ezek között.

Galéria megnyitása

Az iOS 12 két új bétája a buildek azonosítóját tekintve (16A5364a és 16A5365b) is egymást követi, ami egyáltalán nem jellemző, szinte mindig nagyobb ugrás szokott lenni kettő kiadás között. Ez alapján csakis arra asszociálhatunk, hogy a színfalak mögött valamilyen komolyabb sebezhetőséget vagy jelentősebb hibát orvosolhatott az Apple. Erről persze a változáslistán egyáltalán nem esik szó, és felhasználói visszajelzés sincsenek most, nem úgy, mint az iOS 12 béta 7 esetében voltak, ami sokaknál drasztikus sebességcsökkenéshez vezetett. A mostanihoz hasonlóan, akkor is néhány nap alatt jött az iOS 12 béta 8 a javítással.

A cupertinói alakulat már publikusan is elérhetővé teszi ezeket a bétákat, így bárki feltelepítheti őket, aki szeretné kipróbálni az iOS 12 nyújtotta új lehetőségeket. Eltekintve a csoportos FaceTime funkciótól, azt ugyanis az Apple úgy döntött, hogy egyelőre nem aktiválja. A FaceTime régóta várt képessége csak egy későbbi iOS 12 frissítéssel fog bevetésre kerülni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap