Újabb GeForce GTX 780 Ti a Gigabyte műhelyéből

A friss jövevény korábban bemutatott társaihoz hasonlóan szintén WindForce 3X 450W hűtést kapott.

Újabb GeForce GTX 780 Ti a Gigabyte műhelyéből

A Gigabyte eddig már kétféle olyan GeForce GTX 780 Ti videokártyát mutatott be, amelyeken egyedi hűtés teljesít szolgálatot: az egyik a GeForce 780 GTX Ti Overclock Edition, a másik pedig a GeForce GTX Ti Ghz Edition – egyik sem kispályás megoldás.


Most úgy tűnik, a vállalat hamarosan egy harmadik olyan GeForce GTX 780 Ti videokártyát is piacra dob, amelyen WindForce 3X 450W típusú videokártya hűtő lapul, ám az új kártya ezúttal nem gyárilag megemelt, hanem referencia órajeleket alkalmaz majd.

A GV-N78TWF3-3GD termékkóddal ellátott újdonság ezúttal is 8+2 fázisú tápellátással gazdálkodik, fedélzetén pedig egy teljes értékű, GK110 kódnévre keresztelt GPU teljesít szolgálatot. A GPU 2880 CUDA maggal rendelkezik és 384-bites adatsínen keresztül kapcsolódik a 3 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriához. Órajelek tekintetében ezúttal be kell érni a referencia értékekkel: a GPU 876 MHz-es alap- és 928 MHz-es GPU Boost 2.0-s órajelen ketyeg, a GDDR5-ös VRAM pedig 7 GHz-es effektív órajelet alkalmaz. A stabil tápellátás és a minőségi hűtés jóvoltából az említett értékek kis szerencsével könnyedén feljebb tornázhatóak.

A hűtésről a fentebb már említett WindForce 3X 450W típusú, egyedi fejlesztésű videokártya hűtő gondoskodik, amely számos hőcsővel, alumínium lamellával és három darab ventilátorral próbálja alacsony üzemi hőmérsékleten tartani a GPU-t, illetve az egyéb melegedő komponenseket. A videó kimenetek között ebben az esetben is két dual-link DVI, egy HDMI 1.4a és egy DisplayPort 1.2-es csatlakozó sorakozik.

A Gigabyte újdonsága hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ám az egyelőre nem derült ki, hogy az GV-N78TWF3-3GD pontosan mennyibe kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward