Újabb Galaxy S4 kiadás, ezúttal hölgyeknek

A La Fleur ruhát ezúttal az aktuális csúcsmodellre húzták rá.

Újabb Galaxy S4 kiadás, ezúttal hölgyeknek

A dél-koreaiak előszeretettel öltöztetik át a már meglévő okostelefonjaikat, hogy ezzel extra löketet adjanak a keresletnek. Ezúttal a Galaxy S4 állt újra a festékszóró alá. A végeredmény Bálint-nap alkalmával azonnal aktuálissá fog válni, hiszen egy újabb La Fleur modell született.

A Samsung berkeiben egyre nagyobb szerepe lesz a La Fleur okostelefonoknak. De mik is ezek pontosan? A La Fleur szériát a Samsung azzal a céllal hozta létre, hogy a hölgyek számára is nyújtson megfelelő okostelefonokat. A gyengébbik nem tagjai ugyanis továbbra sem csak a ragyogó specifikációt keresik, hanem kiemelten fontosnak tartják a megjelenést is. A La Fleur mobilok általában különböző árnyalatú piros és rózsaszín, valamint néhány esetben fehér házban laknak, amit – az előlapon és a hátlapon egyaránt – egyszerű vonásokkal alkotott virágmintázattal láttak el. Fontos, hogy a belbecs teljes mértékben megegyezik az eredeti mobilkészülékkel, így lényegében ugyanazt a lehetőségeket kapják a hölgyek is kézhez, csak már egy nőies borítással karöltve.

Az újdonságot ábrázoló képek a Twitteren látták meg a napvilágot. Hivatalosan egyelőre nem sok információnk van róla, így sajnos sem a debütálás pontos dátuma és helye, sem pedig a végfelhasználói ára nem ismert. Várhatóan az első célpiacokat a következő napokban (hetekben) fogja elérni, hogy február 14-ét megelőzően már a boltok polcairól köszöntse azokat az érdeklődőket, akik a barátnőjüket egy új, felsőkategóriás okostelefonnal szeretnék meglepni.

A La Fleur Galaxy S4 minden bizonnyal sokak számára lesz vonzó konstrukció, hiszen így már nem csak a belbecs, hanem a külcsín is igencsak figyelemfelkeltő lett. Nézzük néhány mondatban, mit fog az a kezében tartani, aki lecsap az újdonságra. A virágmintába burkolózott eszköz előlapját egy 5 hüvelykes Full HD megjelenítő tölti ki, ami így natív felbontásban képes visszaadni a 13 megapixeles, BSI szenzoros főkamerával rögzített, 1080p-s videókat. A masina sebességéért egy 1,9 GHz-es Snapdragon 600 lapka felel majd hazánkban (létezik belőle Samsung Exynos 5 SoC-ra épülő kivitel is), melyhez 2 GB-nyi rendszermemória fog társulni. A tárhely a La Fleur modell esetében valószínűleg 16 GB lesz, de ezt egy microSD kártya segítségével könnyedén lehet majd tovább bővíteni. A kapcsolati képességei között van 4G LTE modem, DLNA és Wi-Fi Direct támogatású WLAN, Bluetooth 4.0 LE modul, infraport, NFC chip és persze GPS vevő is. Az operációs rendszer szerepét jelenleg az Android 4.3 Jelly Bean tölti be, de már dolgoznak a Samsungnál a következő frissítésen, azzal az Android 4.4 KitKat érkezik majd. A gép üzemidejéért egy 2600 mAh-s kapacitású akkumulátor felel, amivel átlagos teljesítményre lesz képes a mindössze 7,9 milliméteres és 130 grammos telefon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward