Újabb Force sorozatú SSD-k a Corsair-től

Újabb Force sorozatú SSD-k a Corsair-től

A Corsair kínálatában már régóta jelen van a Force névre keresztelt SSD család, amely már most is számos SSD meghajtót tartalmaz. A gyártó úgy gondolta, hogy egy picit tovább színesíti a kínálatot: megérkezett a 90 GB-os adattároló kapacitást kínáló F90-es és a 180 GB-os F180-as SSD meghajtó, amelyek a család többi tagjához hasonlóan szintén SandForce SF-1200-as sorozatú vezérlőre támaszkodnak.

A 2,5 hüvelykes formátummal érkező újdonságok SATA 3 Gbps-os csatolófelületen keresztül kapcsolódnak az adott asztali gép vagy noteszgép alaplapjához és természetesen rendelkeznek TRIM támogatással is. Az újdonságok a gyártó állítása szerint 285 MB/s-os maximális olvasási- és 275 MB/s-os maximális írási sebességet kínálnak és 4K írás alkalmával akár 50000 I/O műveletet is képesek elvégezni másodpercenként. A két új SSD meghajtónak köszönhetően a  Corsair Force családjában most már nem kevesebb, mint nyolc féle  SSD meghajtó található, így mindenki megtalálhatja a számára és pénztárcája számára legmegfelelőbb terméket. A legkisebb Force SSD az F40-es modell, a legnagyobb adattároló kapacitást pedig az F240-es változat kínálja. A gyártó az F40-es kivételével mindegyik Force sorozatú SSD meghajtóhoz ad 3,5"->2,5" beszerelő keretet, ami akkor jön jól, ha az adattárolót asztali számítógépbe szeretnénk beszerelni.

Az MLC típusú NAND Flash memória chipeket alkalmazó újdonságokra ezúttal is három év garanciát vállal a Corsair. A két új modell már elérhető a viszonteladókon keresztül: az F90-es SSD 189,99 dollárba, míg F180-as társa 399,99 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward