Újabb folyadékhűtő blokk Radeon VII-re, címezhető RGB LED-es világítással

A Bitspower egy igen impozáns folyadékhűtő blokkal rukkolt elő.

Újabb folyadékhűtő blokk Radeon VII-re, címezhető RGB LED-es világítással

A Bitspower jóvoltából hamarosan egy újabb megoldással bővül, a Radeon VII videokártyát célzó folyadékhűtő blokkok köre, ugyanis éppen megjelenés előtt áll a Brizo BR-VGRVIIRD típusú megoldás, amely mindössze 15 milliméter magas. A blokk talpazatát rézből készítették, ami nikkelbevonatot is kapott a jobb megjelenés és az oxidáció elleni védelem érdekében.

A 266,2 milliméter hosszú, 136 milliméter széles és 15,22 milliméter magas blokk réz talpazatának belső oldala mikrocsatornákkal rendelkezik, amelyek a VEGA 20 MCM minden komponensét hatékonyan kiszolgálják. Ez azt jelenti, hogy a GPU lapka mellett az interposeren található négy darab HBM2-es memórialapkát is lefedik, így a hőátadás hatásfoka a lehető legjobb.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A teljes értékű hűtést kínáló folyadékhűtő blokk nikkelezett réz talpazata fölé áttetsző akril fedlap került, amire még szálcsiszolt alumínium betét is kerül annak érdekében, hogy az összkép még elegánsabb lehessen. Az említett fémlapra természetesen nem csak a Bitspower logó, hanem a Radeon VII logó is felkerült, az extra figyelemfelkeltésről pedig beépített RGB LED alapú világítás gondoskodik, ami ráadásul címezhető RGB LED-eket használ, így háromtűs aRGB tüskesorra kapcsolódik. A világítást az adott alaplap gyári szoftverén keresztül lehet majd vezérelni.

A blokk a meglévő folyadékhűtő körökbe ¼”-os fittingeken keresztül kapcsolódik, ezekből ráadásul négyet is fogadhat, ami a Multi-GPU alapú rendszerek építését segítheti. Az egyslotos felépítéssel érkező folyadékhűtő blokkk rövidesen elérhetővé válhat kereskedelmi forgalomban, várható listaárát azonban egyelőre nem árulta el a vállalat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap