Újabb érdekes alaplap, ami beépített GeForce GTX 1650-es videokártyát kapott

A H310C lapkakészlettel ellátott újdonság egész jó felszereltséggel bír.

Újabb érdekes alaplap, ami beépített GeForce GTX 1650-es videokártyát kapott

A kínai Zeal-All egyik érdekes alaplapjáról nemrégiben számoltunk be, amelynek különlegessége az volt, hogy az LGA-1151-es processzorfoglalat és a B150-es lapkakészlettel ellátott megoldás egy GeForce GTX 1050 Ti típusú videokártyát is rejtett. Azóta egy újabb alaplap is megjelent, ami már frissebb lapkakészletet használ és gyorsabb dGPU lapul a fedélzetén, ez pedig nem más, mint a ZA-KB1650. Az új modell formátum terén szintén nem követ egyetlen hivatalos méretszabványt sem, hiszen 234,95 milliméter magas és 197,48 milliméter széles, így valahol a FlexATX és a MicroATX között helyezkedhet el.

Ez a verzió már egy sokkal modernebb, H310C típusú lapkakészletet használ az LGA-1151-es processzorfoglalat mellett, így lényegében a hatodiktól a kilencedik Intel Core generációig bezárólag fogadja a processzorokat. Az újdonság abszolút nem tuningra készült, ugyanis csak egy igen szerény, négyfázisú tápellátással rendelkezik, de 24-tűs ATX és 8-tűs EPS tápcsatlakozó sincs rajta, ugyanis 19 V DC tápcsatlakozón keresztül szerezheti be a működéséhez szükséges áramot.

Galéria megnyitása
A hűtőborda itt már nem nevezhető gyári állapotúnak

A két darab DDR4-es So-DIMM memóriafoglalattal rendelkező alaplapra ezúttal egy Turing architektúra köré épülő GeForce GTX 1650 Ti videokártya került, ami sokkal modernebb és teljesítmény terén is jobb, mint a korábbi ZA-SK1050-es alaplap videokártyája. A GPU és a VRAM természetesen itt is alaplapra forrasztva érkezik, a hűtést pedig egy hasonló hűtőtömb-ventilátor párossal oldották meg, mint a korábbi alaplap esetében. A maximum 32 GB-nyi DDR4-2133 MHz-es rendszermemóriával felvértezhető alaplap egyetlen egy SATA 6 Gbps-os portot kapott, de extraként egy M.2-2280-as slot is rendelkezésre áll, ám ezzel kapcsolatban egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan milyen támogatással érkezik, ugyanis a felhasználói kézikönyv hírünk írásakor még nem volt elérhető. A sort ezen a téren egy JSATA port zárja.

Az új alaplapra Realtek ALC662-es audió vezérlő került, valamint három darab Intel I211 alapú GbE portot is kapunk – extraként még PoE támogatás is rendelkezésre áll. A WiFi és Bluetooth vezérlőket tartalmazó kártyák számára szintén rendelkezésre áll egy M.2-es port. Az alaplapra került még három darab négytűs ventilátor-csatlakozó, egy LVDS port, három darab USB 2.0-s tüskesor, illetve két párhuzamos port kivezetés is. A hátlapon egyebek mellett egy HDMI és két DisplayPort videó kimenet, valamint négy USB 3.0-s port és két darab 3,5 milliméteres Jack Audió csatlakozó sorakozik.

A Zeal-All terméke Windows 7, Windows 8, illetve Linux operációs rendszerrel használható, várható ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban egyelőre nem érkezett információ.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap