Újabb ASUS e-köny olvasó: itt a DR-950

A tegnapi nap folyamán bemutatott ASUS DR-570-es e-könyv olvasó mellett a gyártó műhelyében egy másik újdonság is készül, amely a DR-950-es típusjelzést viseli és amely már 9 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkezik. A kisebbik modellel ellentétben a DR-950 esetében a hírek szerint már nem a szuperfényes OLD kijelzőt, hanem egy hagyományos LCD panelt alkalmaz majd a gyártó.

Újabb ASUS e-köny olvasó: itt a DR-950

A tegnapi nap folyamán bemutatott ASUS DR-570-es e-könyv olvasó mellett a gyártó műhelyében egy másik újdonság is készül, amely a DR-950-es típusjelzést viseli és amely már 9 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkezik. A kisebbik modellel ellentétben a DR-950 esetében a hírek szerint már nem a szuperfényes OLED kijelzőt, hanem egy hagyományos LCD panelt alkalmaz majd a gyártó.

A DR-950-es modell monokróm érintőkijelzővel lesz ellátva, amely 1024x768 pixeles natív felbontást kínál, de talán helyesebb a 768x1024 pixeles kijelentés, ha állítva nézzük a szerkezetet. Az egység 370 grammos súllyal büszkélkedik majd és 2 vagy 4 GB-nyi beépített flash memóriával lesz ellátva. Az újdonságon a gyártó SD kártyaolvasót is elhelyez, sőt, a termék HSDPA és WiFi adapterekkel szintén fel lesz vértezve, de természetesen az elengedhetetlen USB csatlakozó sem hiányzik majd.

Az új e-könyv olvasó sztereó hangszórókkal bír és egy 3,5 mm-es fejhallgató kimenetet is kap. Az ASUS opcionálisan WiMAX támogatással ellátott verziókat is kínál majd a friss jövevényből, amelyen felolvasó szoftver (text-to-speech) is helyet kap. Az ASUS-nál úgy tűnik nagyon elkezdtek foglalkozni az e-könyv olvasók szegmensével.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward