Új Vodafone üzlet a budapesti belvárosban

Új Vodafone üzlet a budapesti belvárosban

A Vodafone újabb mérföldkövéhez ért belvárosi innovatív fejlesztéseiben: Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnök-vezérigazgatója és Rogán Antal, a budapesti Belváros-Lipótváros polgármestere megnyitotta a mobilszolgáltató első belvárosi üzletét Budapesten az Október 6. utcában. A belvárosi mobil-információs szupersztráda második lépcsőfokaként a Duna korzó után - egyelőre teszt jelleggel - az átlagos sebesség tízszeresével mobilnetezhetnek a Vodafone-előfizetők a belváros új főutcájának nagy részén.

A belváros felújított főutcájának frekventált részén, az Október 6-ika utcában található új képviselet az idén tizenegyedik életévébe lépő cég közel 40 fővárosi értékesítési pontja után az első belvárosi üzlete. A XXI. századi dizájnjegyek alapján megtervezett, innovatív környezetben kipróbálható mobiltelefonok mobilinternet, internetmegosztó és a mobil és vezetékes internetkapcsolatot egyszerre kezelni képes Smart Office várja az üzletfeleket. Az új, 141 négyzetméter alapterületű üzlet teljes körű szolgáltatást kínál a vásárlástól a feltöltésen át az ügyfélszolgálatig bezárólag. A környék nemcsak a turizmus, de az üzleti élet egyik központja is, így a Vodafone felkészült a vállalati ügyfélkör kiszolgálására is, többek között külön tárgyaló áll az üzleti partnerek rendelkezésére.

A Vodafone az üzlet megnyitásával párhuzamosan folytatta a Belvároson átívelő, még idén februárban bejelentett mobil-információs szupersztráda további kiépítését, amelynek előnyeit a belvárosiak és a turisták várhatóan június végétől élvezhetik a Szabadság tér és a Szent István tér között, valamint a Lánchíd és az Erzsébet híd közötti, Pesten a Váci, Budán pedig a Lánchíd utca és Döbrentei tér által határolt területeken. A csúcstechnológiájú mobilinternetes megoldás segítségével a megfelelő modemmel rendelkezők a megszokott sebesség tízszeresével böngészhetnek a világhálón. A mobilinternet számára, amely a Vodafone erőfeszítéseinek is köszönhetően egyre inkább a mindennapok részévé válik, a fejlődés következő lépcsőjét jelenti a 21 megabites elméleti maximális letöltési sebességet nyújtó HSPA+ technológia. Mindemellett a Vodafone által lefedett területek felén már elérhető a 2 megabit/sec feltöltési sebesség (azaz UL sebesség vagy HSUPA), amely az V. kerületben is élvezhető, így a webezés és online alkalmazások sokkal kellemesebben használhatóak.

"Az elmúlt két évben szerte az országban felújítottuk közel kétszázharminc értékesítési pontunkat, amelyben éves szinten közel 2,5 millió ügyfelet szolgálunk ki személyesen. Az új, belvárosi üzletünk megnyitása, valamint a főváros legfrekventáltabb részének mobil-információs szupersztrádává való átalakítása egyaránt azt mutatja, hogy a Vodafone ügyfelei igényeit tartja elsődlegesen szem előtt. Biztos vagyok benne, hogy számos új, elégedett ügyfelet köszönhetünk majd a Vodafone fiatalos, stílusos dizájnját hűen visszatükröző üzletben" - mondta Beck György. A Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója kiemelte, hogy "a 21 megabites kapcsolat kiépítése nemcsak technológiai szempontból érdekes, hanem egy újabb lépésnek tekinthető a m-goverment, az ügyfélbarát szolgáltató állam megvalósulásának irányába."

"Budapest V. kerülete a főváros talán legdinamikusabban fejlődő területe az elmúlt években. Nagyon keményen dolgoztunk azon, hogy vállalkozás- és innovációbarát módszereinkkel tovább élénkítsük Budapest szívének vérkeringését, még vonzóbbá és kellemesebbé tegyük a lakosok, a befektetők és a turisták számára. Csakúgy, mint a felújított főutca, a mai napon bejelentett fejlesztések is ezt a célt szolgálják" - mondta Rogán Antal, Belváros-Lipótváros polgármestere.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward