Új világrekord az EVGA szupergyors GTX 980 Ti-jével

Az extrém tuningra szánt videokártyát maga K|ngp|n vette kezelésbe, aminek meg is lett az eredménye: új Unigine Heaven Xtreme világrekord született.

Új világrekord az EVGA szupergyors GTX 980 Ti-jével

Az EVGA extrém, kifejezetten tuningosoknak szánt GeForce GTX 980 Ti K|ngp|n Edition névre keresztelt videokártyája egy újabb világrekord megszületéséhez járult hozzá: Vince "K|ngp|n" Lucido némi extrém tuning segítségével nyugdíjazta a korábbi Unigine Heaven Xtreme világrekordot.

A kísérlethez egy EVGA Z170 Classified alaplapból, 16 GB-nyi DDR4-es G.Skill Ripjaws memóriamodulból, egy Core i7-6700K processzorból és az említett videokártyából álló tesztkonfigurációt használt. A processzoron és a videokártya GPU-ján egy-egy párologtató henger kapott helyet, amelyekbe folyékony nitrogén került, így elkezdődhetett a rekorddöntés. Az említett processzor 40%-os tuning után 5600 MHz-es magórajelen ketyegett, a GPU magórajelét pedig 2 GHz fölé sikerült feltornázni. A tápellátást egy 1600 wattos EVGA tápegység biztosította.

A fent említett tesztrendszer segítségével 7782.94 pontot sikerült elérni Unigine Heaven Xtreme alatt, ami elegendő volt az új egy videokártyás világrekord beállításához. A hitelesített eredményt itt találják az érdeklődők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward