Új, USB-s mikrofonos fejhallgató Corsair módra

A Corsair egy új mikrofonos fejhallgatóval jelentkezik a piacon, amit nem csak játék közben használhatunk hatékonyan, hanem zenehallgatás vagy filmnézés alkalmával is. A Gaming Audio Series HS1 USB névre keresztelt megoldás viselése a párnázott hangszóróknak köszönhetően hosszabb távon sem fárasztó, ezzel együtt a párnázás szigetelésként is funkcionál, így a környezeti zaj kizárásával még élvezetesebbé válik a zenehallgatás, a játék vagy a filmnézés.

Új, USB-s mikrofonos fejhallgató Corsair módra

A Corsair egy új mikrofonos fejhallgatóval jelentkezik a piacon, amit nem csak játék közben használhatunk hatékonyan, hanem zenehallgatás vagy filmnézés alkalmával is. A Gaming Audio Series HS1 USB névre keresztelt megoldás viselése a párnázott hangszóróknak köszönhetően hosszabb távon sem fárasztó, ezzel együtt pedig a párnázás szigetelésként is funkcionál (zárt füles, a környezeti zaj nem nagyon jut be).

A Corsair mérnökei 50 mm-es átmérőjű hangszórókat használtak a fejhallgatónál, amelyek a lehető legjobb akusztikus tulajdonságokkal rendelkeznek annak érdekében, hogy a hangzás tökéletes legyen. Az újdonság esetében némi finomhangolást is elvégeztek, így a nagyméretű hangszórók pontosabb hangzással állnak a felhasználók rendelkezésére és sokkal kevésbé torzítanak, mint a kisebb átmérőjű hangszórókkal szerelt termékek. A hangszórók előtt elhelyezett memória szivacs levehető és könnyedén fülünk köré is simul. A fejhallgató részhez egy zajszűrővel ellátott mikrofon is tartozik, ami az internetes játék-csaták és a lanpartyk nélkülözhetetlen kelléke.  A fejhallgatón úgynevezett iránymikrofont helyeztek el, amely csak egy irányból fogadja a hangot (unidirectional).

A Dolby Headphone technológiával felvértezett rendszer többcsatornás hangzást is képes biztosítani. A rendszer hangerőszabályzója és mikrofon vezérlője nagyméretű, így játék közben is könnyedén megtaláljuk a vezetékre applikált távirányítót és elvégezhetjük a szükséges beállításokat. A fejhallgatóhoz külön szoftver is jár, amellyel tovább tökéletesíthetjük a hangzásvilágot a pillanatnyi igényeknek megfelelően.

A fejhallgató hangszórói a 20Hz és 20kHz közötti frekvencia tartományt fedik le, ellenállásuk 1 kHz-en 32 ohm. A mikrofon a 200 Hz-es és 10 kHz-es frekvenciatartományban működik, érzékenysége -45dB +/- 2dB (1mw, 1kHz). Az újdonság USB 2.0-s csatlakozóval érkezik, kábelének hossza pedig 3 méter.  A Corsair tervei szerint a füles még ebben a hónapban forgalomba kerül, ajánlott végfelhasználói ára azonban egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward