Új ultrabook készül a HP műhelyében

A jelek szerint a HP egy új ultrabook piacra dobására készül. A napokban a The Verge hasábjain jelent meg egy érdekes videó, amelyen a szóban forgó újdonság látható. A kisfilm sajnos nem sokat árul el a termék tulajdonságairól, de ezen persze kár is meglepődni. Más kérdés, hogy ennek ellenére is egyre több dolog derül ki az új ultrabookkal kapcsolatban, hála a sok-sok pletykának.

Új ultrabook készül a HP műhelyében

A jelek szerint a HP egy új ultrabook piacra dobására készül. A napokban a The Verge hasábjain jelent meg egy érdekes videó, amelyen a szóban forgó újdonság látható. A kisfilm sajnos nem sokat árul el a termék tulajdonságairól, de ezen persze kár is meglepődni. Más kérdés, hogy ennek ellenére is egyre több dolog derül ki az új ultrabookkal kapcsolatban, hála a sok-sok pletykának.

A fenti videó alapján tehát már biztos, hogy a HP új ultrabookot készít, és abból kiindulva, hogy a termékről már teaser is készült, a hivatalos rajt időpontja sem lehet már messze. Mivel a CES 2012 napokon belül megnyitja kapuit, így több, mint valószínű, hogy erre az eseményre időzíti az újdonság bejelentését a gyártó.

A jelenlegi információk szerint az újdonság a Spectre nevet viseli majd és 14 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel érkezik. A HP Envy családjába tartozó ultrabook teljes neve HP Envy Spectre lesz. Korábban, nagyjából két héttel ezelőtt egy, a szóban forgó termékhez kísértetiesen hasonlító noteszgép már feltűnt az FCC-nél, az onnan kiszivárgó információk alapján tényleg úgy tűnik, hogy az új ultrabook HP Envy Spectre néven látja meg a napvilágot, méghozzá hamarosan.

Pletykák ide vagy oda, a CES alkalmával remélhetőleg lehull majd a lepel az újdonságról. Kíváncsian várjuk.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward