Új The Fight DLC érkezik

A PlayStation Move-os verekedős játékhoz több DLC-t is terveznek...

Új The Fight DLC érkezik

A PlayStation Move-os verekedős játékhoz több DLC-t is terveznek. A Duke névre hallgató letölthető tartalom jövő hónapban érkezik, mint azt a neve is sugallja köze lesz Duke-hoz! :) "Használhatjátok majd az összes boss karaktert, beleértve Duke-ot is, mind az online mind pedig az offline multiplayer módokban." (@PS blog)

Ezt előkészítendő jött nemrég egy tapasz is a játékhoz, amely számos apróbb hibát javít, köztük sok olyat amiknek a javítását a játékosok kérték a fórumon. Többek között megoldja az emberünk mögüli kilátást, azáltal, hogy átlátszóvá teszi harcosunkat.

A GameSpot fórumokon olvasható, hogy több letölthető tartalom is készül: "Beterveztünk egy patch-et januárra és egy újabb DLC pakkot az újévre. Egyelőre nem mehetek bele a részletekbe, de annyit elárulhatok, hogy nem lesz majd gondotok az ünnepekkor felszedett néhány kiló leadásával!"

"Mondanunk sem kell, a tesztelők biztos utálni fogják, lusta dögök" - Khm, hamarosan jön a Move tesztünk folytatása... ahogy ígértük. Hova tűnt a fánkos doboz? Svindler? Neked nem a Move-ot kéne tesztelni? :P

(Na de kérem, még ha pizzás doboz lenne... - Svindler)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward