Új televíziót mutat be a Huawei

Új televíziót mutat be a Huawei

A Huawei már korábban elkezdett nyitni a tévékészülékek irányába, és most a vállalat bejelentette, hogy hamarosan egy új Smart Screen modellel rukkol majd elő. A készüléknek az előzetese már egy apró, de nagyon fontos részletet is megmutat.

Tavaly mutatott be a Huawei először televíziót, és ma már több különböző modell is van a kínálatában. A kínaiak igazából nem is tévéről, hanem okosképernyőről, Smart Screenről beszélnek ennél a terméknél. Úgy látják, hogy sokkal többet nyújtanak ezek az eszközök, mint amire egy hagyományos televízió képes. Azt nem mondta el a Huawei, hogy mennyire lett népszerű a tévéje, de az mindenképpen bíztató, hogy már a következő generáció bemutatására készül.

Galéria megnyitása

Jelen állás szerint április 8-án fogja a Huawei leleplezni az új csúcskategóriás Smart Screen modellt, ami az eddigi megoldásoknál magasabbra teheti majd a lécet. A készülék ezúttal Kínában mutatkozik majd be. És azt már szinte biztosra lehet venni, hogy a panel felett lesz egy széles, kiugró kamera, ami „szabadidejében” a készülékben fog rejtőzni. A motorosan mozgatott képalkotó nem új már önmagában, de ezúttal a korábbinál szélesebb ez a komponens, szóval meglehet, hogy lesznek új szenzorok a fedélzeten (pl. egy 3D ToF egység?).

Az előzetes kép alapján nagyon kifinomult dizájnnal rendelkezik majd a Huawei által megálmodott újdonság. A kávája minimálisra olvadhat, és talán ez is QLED technológiás képernyőt alkalmazhat, mint a korábbi megoldások, de sokan valószínűleg annak is örülnének, ha OLED-re váltana a vállalat. A Huawei talán bele fogja magát vetni a 8K Ultra HD minőség világába, de meglehet, hogy most még marad az elérhetőbb áron kínálható, 4K UHD felbontás mellett.

A Huawei által korábban használt „MI” kamera Full HD felvételek készítésére volt alkalmas, és intelligensen ki tudta emelni a lényeges részeket. Ezen felül újdonságkora is képes lehet majd az új Smart Screen modell, amin előre láthatólag a vállalat saját operációs rendszerének már egy továbbfejlesztett kiadás futhat majd. A HarmonyOS először a tévéken jelent meg, szóval ebből a szempontból mindenképpen érdekesek a masinák.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap