Új tápegységek az Asus-tól

Az Asus bemutatta 1000 W és 850 W teljesítményű, Republic of Gamers címkével ellátott, 80 Plus tanúsítvánnyal rendelkező hatékony tápegységeit.

Új tápegységek az Asus-tól

Az Asus bemutatta 1000W és 850W teljesítményű, Republic of Gamers címkével ellátott, 80 Plus tanúsítvánnyal rendelkező hatékony tápegységeit.

A nagyobb teljesítményű modell a G-1000HA, a kisebbik pedig a G-850HA nevet kapta. Először a G-1000HA-ról lesz szó. Ez öt darab +12 V-os ágat tartalmaz, amik összesen 100 A áram leadására képesek. Rendelkezik hat molex, egy floppy, nyolc SATA, egy 4+4 tűs és hat 6+2 tűs PCI-Express csatlakozóval. A kisebbik testvére, a G-850HA már csak négy +12 V-os ággal rendelkezik, így összesen 80 A áram leadására képes az egység. Csatlakozókban annyiban különbözik az 1000 W-os testvérétől, hogy hiányzik belőle két PCI-Express és két molex csatlakozó.

A különböző teljesítményű modellek aktív PFC-t és japán gyártmányú kondenzátorokat tartalmaznak, hatásfok tekintetében pedig meghaladják a 80 százalékot (átlagosan 86%), ezért jár a 80 Plus tanusítvány. Mindkét tápegységet egy 135 mm átmérőjű ventillátor hűti. Ahogy azt már megszokhattuk az árról és piacra kerülési időpontról jelen pillanatban nincs információnk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward