Új tagokkal bővült az OCZ Agility 3-as SSD családja

Az OCZ kínálatában a SATA 6 Gbps-os SSD meghajtók között a zászlóshajó szerepét a Vertex 3-as SSD család tagjai töltik be, amelyek SandForce SF-2281-es vezérlővel érkeznek. Az Agility 3-as modellek – amelyek a közép, illetve felső-középkategóriában próbálnak labdába rúgni, szintén SATA 6 Gbps-os csatolófelületet és SF-2281-es SSD vezérlőt használnak, ám hozzájuk már szinkron helyett aszinkron NAND Flash memóriachipek tartoznak.

Új tagokkal bővült az OCZ Agility 3-as SSD családja

Az OCZ kínálatában a SATA 6 Gbps-os SSD meghajtók között a zászlóshajó szerepét a Vertex 3-as SSD család tagjai töltik be, amelyek SandForce SF-2281-es vezérlővel érkeznek. Az Agility 3-as modellek – amelyek a közép, illetve felső-középkategóriában próbálnak labdába rúgni –, szintén SATA 6 Gbps-os csatolófelületet és SF-2281-es SSD vezérlőt használnak, ám hozzájuk már szinkron helyett aszinkron NAND Flash memóriachipek tartoznak.

Az Agiliy 3-as család eddig 60 GB-tól 480 GB-ig bezárólag többféle adattároló kapacitást kínáló modellt is tartalmazott. Most a japán piacon megjelent két új Agility 3-as OCZ SSD meghajtó, amelyek ezúttal 180 GB-os és 360 GB-os adattároló kapacitást kínálnak. Az AGT3-25SAT3-180G és az AGT3-25SAT3-360G termékkóddal ellátott példányok már a gyártó hivatalos weboldalán is feltűntek, így minden szükséges információ rendelkezésre áll velük kapcsolatban.

A 180 GB-os modell 525 MB/s-os folyamatos olvasási- és 500 MB/s-os folyamatos írási tempót kínál. Ennél a terméknél a maximális véletlenszerű 4K-s írási teljesítmény 85000 IOPS-os értéket képvisel. Ezzel szemben a 360 GB-os példánynál 525 MB/s-os folyamatos olvasási- és 495 MB/s-os folyamatos írási tempót kapunk, a 4K-s maximális véletlenszerű írási teljesítmény pedig ugyanúgy 85000 IOPS-os értéket képvisel, mint 180 GB-os társánál.

Csak úgy, mint az összes többi Agility 3-as sorozatú OCZ SSD, úgy az új modellek is 2,5 hüvelykes formátummal, SATA 6 Gbps-os csatolófelülettel és SF-2281-es SSD vezérlővel érkeznek. A termékek kétmillió üzemórán át képesek meghibásodás nélkül üzemelni, a gyártó pedig három év garanciát vállal rájuk.

A 180 GB-os példány 256 dollárnak megfelelő japán jenért vihető haza, míg a 360 GB-os változatért 447 dolllárnak megfelelő japán jent kérnek el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward