Új tagokkal bővült a Tt eSPORTS család

Új tagokkal bővült a Tt eSPORTS család

A Thermaltake Tt eSPORTS termékpalettáján játékosoknak szánt kiegészítőket találunk, amelyek igen népszerűek a felhasználók körében. A gyártó most úgy gondolta, ideje néhány újdonsággal bővíteni a repertoárt, így piacra dobta a SHOCK Spin HD névre keresztelt mikrofonos fejhallgatót, amely három részből áll és háromféle színben érhető el, de rajta kívül egy új egér is érkezik, ami AZUREUS Mini névre hallgat.

SHOCK Spin HD: új mikrofonos fejhallgató, 7.1 csatornás virtuális térhangzással

A Thermaltake újdonsága tehát összesen három részből áll: az egyik maga a fejhallgató, de rajta kívül találunk még a csomagban egy csipesszel ellátott mikrofont és egy USB 2.0-s csatolófelülettel rendelkező hangkártyát is.

A SHOCK sorozatba tartozó fejhallgató 50 mm-es átmérőjű hangszórókkal érkezik, amelyek előtt kényelmes, bőrrel bevont párnázás is található, így a fejhallgató viselése hosszabb távon sem kényelmetlen. A maximális kényelmet szolgálja egyébként az állítható, puha gumiból készült fejpánt is. A 7.1-es virtuális térhangzást kínáló headset vezetékre szerelt távirányítóval érkezik, így a hangerőt könnyedén és gyorsan szabályozhatjuk. Az 50 mm-es átmérőjű hangszórók neodímium mágnest alkalmaznak és a 15 Hz, illetve 20 kHz közötti tartományt fedik le. A 32 ohmos impedanciával rendelkező fejhallgató hangszórói 100 mW-os maximális terhelhetőséggel bírnak, érzékenységük pedig 95 dB +/- 3 dB értéket képvisel, természetesen 1 KHz-en. A fejhallgató 90 cm-es kábellel érkezik, amelyhez 210 cm-es hosszabbító kábel is jár, a mikrofonhoz pedig 2,7 méternyi kábelt kapunk. A fejhallgató és a mikrofon is 3,5 mm-es Jack audió csatlakozót használ.

Ha már szóba kerül a mikrofon: a termék egy ún. omnidirectional típusú (minden irányból érkező hangokra érzékeny) mikrofont tartalmaz, amely a 100 Hz és 10 KHz közötti frekvenciatartományon belül üzemel és 2200 ohmos impedanciával bír. A mikrofon -34dB +/- 3dB érzékenységgel bír.

Az új fejhallgató hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban. A pirosban, fehérben vagy feketében pompázó újdonságról további információk itt találhatóak.

AZUREUS Mini: pici egeret a "pici" kezekbe!

A Thermaltake az AZUREUS Mini-vel kifejezetten azokat a kisebb kezű játékosokat, illetve gyerekeket veszi célba, akik sűrűn játszanak FPS címekkel. A termék a népszerű AZUREUS egér kissé átalakított, kicsinyített változatának tekinthető, ami oldalán gumibetéteket is tartalmaz a kényelmes, biztos fogás érdekében.

Az optikai érzékelővel érkező vezetékes egér 1600 DPI-s maximális érzékenységet és 2 ms-os válaszidőt kínál. Az egér érzékenységét egyszerűen, az egérgombok segítségével is változtathatjuk, ami játék közben nagy segítség lehet (400/800/1600 DPI). A rágcsáló teflon talpakon csúszik és tekeredés-mentes kábellel érkezik annak érdekében, hogy kényelmesen, hatékonyan használhassuk.

A 114 x 62 x 37 mm-es mérettel rendelkező újdonság 180 cm hosszú kábelt kapott és hamarosan elérhető lesz az üzletek polcain. A termékkel kapcsolatban további információt itt találnak az érdeklődők.

Sajnos egyelőre sem a fejhallgató, sem pedig az egér ajánlott végfelhasználói ára nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward